STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

D0vQUiQWsAA6gjv

1- bu futbol değil tiyatro. malatya kesinlikle gol atmak istemiyor
2- verilen penaltıya baya güldüm. faulü yapan arda. ama penaltı verildi
3- irfan can kahveci 1 pozisyonda malatyalının arkadan bileğine bastı. şiddetine göre kırmızı veya değil tartışılır hakem ve VAR bişey yok gibi davrandı
4- bileğine basılan futbolcu yerde kıvranırken kend hocası erol bulut dikkat ettiyseniz kendi futbolcuna ''KALK KALK'' diye bağırdı ve eliyle de kalk işareti yaptı hararetli bir şekilde

bu maçta malatyanın puan alıp lamayacağı değil konu

konu malatyanın puan almamak için gayret göstermesi

2 pozisyonda da malatyalılar kendi ceza sahaları içlerinde kendi futbolcularının üzerine top çarptırıp başağı pozisyona soktu

hakem de operasyon çocuğu fırat aydunus

Başakşehirin şampiyon olmasını istiyorsanız toplanalım şampiyon diyelim tiyatro da bitsin ne gerek var bu kadar kasmaya benim midem bulanıyor artık...

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl tiyatro akşam bizim maçta dönecek Çakır + Mete kalkavan ile.

Allah ya da karma her neyse zaten karşılığını veriyor bu pisliğin. Dünya, Avrupa şampiyonalarında en alt kılasmanda bu ülke takımı. Avrupa maçlarında gelen geçen tokatlıyor. Bu pisliğe ses çıkarmamak da desteklemektir. Çoğu kişi haksızlık olduğunu bilse de sırf farklı düşmanlıkları sebebiyle onay veriyor. Beşiktaşlıların, Fenerbahçelilerin Galatasaray şampiyon olmasın demesi gibi. Merak etmeyin hayat bu olanların karşılığını veriyor. Geniş çerçevede bakın sadece. Örneğin Türkiye Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Moldova ve Arnavutluk ile karşılaşacak. Evren daha ne kadar bela verecek ki? Yeterli değil mi? :)

Kimi kime şikayet edicez yönetim açıklama yapsa ne değişiyor

Erzurum'a da bedava penaltı çalın günü başarıyla tamamlayın Turk hakemleri ...

Geri
Üst Alt