STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Maçın özetini bile tvlerde izletmezler olur biter , şerefsiz köpekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstanbul Belediyesi bir para fon'u yaratıp, bütün IST takımlara eşit dağıtmalı.

Çözüm

fener dusme hattinda basaksehir sampiyonluk e bu hafta baskak kaybederse haftayada kaybetme olasiligi yok degil. Bu hafta kaybettirmeyecekler haftaya kayip imkani olsun galatasarayida erzurumda dogradilar mi temiz

Yonetim degil taraftar tepki koyacak
Ve tepki de oyle cikip yuruyus yapmak falan degil, tinlamazlar bile
Tek anlayacaklari dil para
Herkes yiginlar halinde iptal edecek uyeliklerini
Iptal ederken de mac degil tiyatro oynaniyor, basaksehir taraftarina uyelik satin denilecek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mustafa baskandan bir çıkış bekliyoruz maç sonu!

Umarim 'geçme namert koprusunden' dizeleri disinda kaliteli ve oturakli konuşur

M Cengiz ceza alırım korkusuyla yine sus pus olur. Hiçbir şey konuşmaz.

Delikanlı denilen Erman Toroğlu çıkıp konuşsun Başak ın penaltısını akşam. Görelim onun erkekliğini.

Saçina verdiğin uğraş keşke hakemleğine versen firat

Iptal ederken de mac degil tiyatro oynaniyor, basaksehir taraftarina uyelik satin denilecek

En temiz yöntem bunları fifaya şikayet etmek.uluslararası gündem oluşturulmalı

Bu işi sadece taraftar yani halk bozar ama taraftarlarda yeterince organize değil ve seslerini etkili duyuramiyor

Evet firavunları maddiyatla korkutabiliriz
Herkes kaçak izlesin o zaman ben de iptal edicem ama bişeyler başlatın biz de destek verelim
Burda bu meşaleyi yakıcak kalibrede çok kardeşim var.

bu HIRSIZ fırat fener maçında da 3 puanımızı ÇALMIŞTI. şerefsizin evladı hırsız pezeveng

Arkadaşlar siz sanırım bu ülkeyi, bu halkı hala tanıyamadınız. Bu ülke halkı uzun süreli bilişsel değişim süreci yaşamadığı için ilkel bir güç anlayışıyla yaşıyor. Her daim bir güç isteği içindeler çünkü bireyselleşme sürecini yaşamadıkları için bu anlamsız güç isteğini kavrayamayıp bireye saygı yerine güçlü kişiye saygı anlayışıyla varlar. Sonunda güçlü kişiye her şeyi yapma iradesini de verdiler. Burda ''çoğunluğun onayladığı'' gelişmeler yaşanıyor yani. Sürpriz yok, göz önünde olan belirtiler var. Yaşananları isim, parti, grup olarak değerlendirmeyelim; halkın çoğunluğunun yaşadığı kolektif bir anlayışın yaşama yansıması yalnızca.

Ya Malatya hiç zorlanmıyor bana mi öyle geliyor geçen hafta Akhisar bize karşi oynadigi oyuna bakin birde şu pasif malatyanin

Galatasaray yonetimi cikacak ,arkadaslar basaksehir hukumetin takimi bugunku macla ,sampiyon olamayacagimiz anlasilmistir.
Butun galatasaray taraftarinin secimlerde tepki koymasini istiyoruz
Diyecek bu kadar.
Direkt fetoya bağlayıp adamın hayatını söndürürler.

Geri
Üst Alt