STSL 18/19 H:24 | Yeni Malatyaspor 0-2 Başakşehir | MS | 3 Mart

Fener 10 kişi kalmış rizeye bile eziliyor.Gtlerini yırtsalar 1 puan dahi alamazlar bunlardan.

O kadar mac izledim ,bu kadar ayarlanmis bir mac görmedim .

Sampiyon felan olamayiz .Bu yönetim de hakkimizi savunamaz.

Kalan fikstürlerinde Göztepe dışında her maç puan kaybetmeleri olası ama hak hukuk olmadığı için gol bile yemiyor şerefsiz evlatları.

Fener ister yatsin ister domalsin isterse tum gucuyle oynasin Basaktan puan alamaz. O isi gecelim. Basak bundan sonra bizim mac ve Vodafone daki mac disinda puan birakmaz.
Avcı Vodafone'dan rahat çıkar da Konya ve Kayseri maçları zor geçer bunların.

Sampiyonlugun bir ve tek yolu var. Kadikoyde feneri kanirtacagiz. Fenere kadikoyde puan biraktigimiz bir senaryoda sampiyonluk ihtimalimiz oldugunu sanmiyorum.

Tüm maçları alsak da zor malesef fark 3 de kalıyor maç kaybettikleri yok , 2 maçta berabere kalmaları gerekiyor ee hakemler bırakmıyor, rakipleri top oynamıyor bu şartlarda kime puan bırakacaklar Fb maçında da puan bırakmazlarsa iş biter.

Ya bu Firat Aydinus denen herif insallah trafik kazadinda can cekiserek geberir.

Insallah allah bu yaptiklarini sevdiklerinden cikarir.

Fener ister yatsin ister domalsin isterse tum gucuyle oynasin Basaktan puan alamaz. O isi gecelim. Basak bundan sonra bizim mac ve Vodafone daki mac disinda puan birakmaz.

Sivas
Kayseri
Bejeke
GALATASARAY

Toschakşehir bu maclarda puan kaybeder.

Fener yatacak fener yatacak ulan fener yatmasa ne olur? 10 kişi rizeyi bile zor yeniyorlar

Sampiyonlukdan umudu kesin.

Bugun 2 kirmizi kart verilmedi ,penalti bedava verildi.

Geri
Üst Alt