STSL 18/19 H:26 | Fenerbahçe 2-1 Sivasspor | MS | 15 Mart

Bu hakem kadar *** bi hakem yok, ince ince eyyamlarını yapıyor. Bu maç için değil, sezon boyuncu böyle bu ******!!

Ulan bu fb kume duser aslinda bu pislik ortam olmasa

Ziya... Bizim maçta 6 işareti yapıp fenere hatır şikesi yapan kişiden mi söz ediyorsun?

Sivas'ın amatör seviyesinde olup fenerli başkanı sayesinde kaptan olan ziya?
Yaptıysa yaptı ne yapayım mücadele ediyor mu ediyor banane fbli olmasından veya olmamasından. Böyle hayat geçmez biraz relax

antu'da bile sadik'in pozisyonu penalti yazmis biri. ayrica diabate adamdan kurtuldu gidiyordu, 10 saniye kadar vardi 1 dakikanin dolmasina. bülent yildirim serefsizi su bitik feneri bile korumak icin 40 takla atiyor. fener sahada uyuyor, tribünler bos. ideal deplasman maci sivas icin. zemin iyi. futbol oynamak icin neyi bekliyorlar anlamiyorum. anadolu kulüpleri bu feneri bir daha böyle zor bulur.

antu'da bile sadik'in pozisyonu penalti yazmis biri. ayrica diabate adamdan kurtuldu gidiyordu, 10 saniye kadar vardi 1 dakikanin dolmasina. bülent yildirim serefsizi su bitik feneri bile korumak icin 40 takla atiyor. fener sahada uyuyor, tribünler bos. ideal deplasman maci sivas icin. zemin iyi. futbol oynamak icin neyi bekliyorlar anlamiyorum. anadolu kulüpleri bu feneri bir daha böyle zor bulur.
Hakemler dikkat etse o mal sadıkın her maç kartlık veya penaltılık pozisyonları var ama GÖR MEZ LERRR

İlk yarıda penaltı ve son dakika karşı karşıya kalacekken maçı bitirme çok ciddi iki hata

Fenere bedava penaltı çalmaları için ceza sahasına girmesi gerek takım o kadar aciz ki onu bile beceremiyor ...

Kari professorunun balona cok erken patladi yalniz, takima hic ve hic katkisi yok. Hikmeti getirselerdi emnimki en az fenerin 9 puan ekstrasi olurdu belki daha fazla.

Sivas şu maçı alsa da azıcık zevkli izlesek kalan maçları hem Sivas için Avrupa yolu açılır Akbil maçı içinde bahane olur.

Bu şikecilerin, başağın ve bjk nin tüm maçlarını genelde izlerim.
Yemin ederim bunların maçlarına baktığım zaman hakemler bizi resmen eziyor.
Ama bunda o statdaki rezil taraftar , sahadaki ruhsuz pısırık oyuncular ve çapsız başkan ve yöneticilerinde payı çok yüksek.taraftar hakeme tepkide ilk baş bir ıslık yapıyor ondan sonra unutuyor.Bu konuda inanılmaz kötü taraftarımız var.Burada ultraslandan bahsetmiyorum maçın onlların umrunda olduğunu hiç zannetmiyorum.Onların çoğunun Galatasarayla falan ilgisinin olmadığını düşünüyorum.Diğer gerçek Galatasaray taraftarlarından bahsediyorum.

Adamlar ligin başından beri kollanıyor.Hatta varda olduğu için bunların art niyetli oldukları tescillendi.Bir maçta hakları yendi diye basın toplantısı falan yaptılar.Bunlar öyle şerefsiz camiadır.ne halt olduğunu bildiğimiz K.O.Ç uda adam diye yutturmaya çalışıyorlar.

şu ilk yarıda bir tane takdir hakkı rakibe verilmedi..Üç tane pozisyon var biiri penaltı biri özerin yay üzerinde verilmeyen faulü biride ilk yarıyı bitirdiği yerdeki pozisyon..Tam bir şerefsizlik.Yorumcu şerefsiz mustafadan çıt yok.

Ben türk futbol tarihinde bu sene gibi bu kadar şaibeli bir lig görmedim.

Bülent maçı fenere vermek için çıkmış. Gerekirse gider gol atar.

Geri
Üst Alt