STSL 18/19 H:26 | Kayserispor 1-1 Başakşehir | MS | 17 Mart

Cherry varela kravets umut iyi hücum hattı denizin yokluğu fazla aranmaz savunmayı iyi yapması lazım kayserinin

Pek sanmıyorum ama 0-1 Kayseri alacak gibi hissediyorum

Ekmek çıkmaz.

Mahmut ve Attamah ikilisinin gol yemeden maç bitirmesi ilginç olur

Hiko topu basaka birakacak galiba

Hikmet Karaman: "Karşımızda çok istikrarlı bir takım var. Yanılmıyorsam son 16 haftadır hep lider. Topa sahip olma gibi farklı bir özellikleri var. Ancak en çok topa sahip olduğu 2 maçı da kaybetmiş."

Hikmet Karaman: "Karşımızda çok istikrarlı bir takım var. Yanılmıyorsam son 16 haftadır hep lider. Topa sahip olma gibi farklı bir özellikleri var. Ancak en çok topa sahip olduğu 2 maçı da kaybetmiş."
Anlaşılan Hikmet hoca topu verip 2. ve 3.baskıda yoğun baskı uygulayacak. Ama defansın konsantrasyon seviyesi top noktada olmalı yoksa bir ara pasta akbil klasik golünü atar.

Hikmet muhteşem analizleriyle Başak'ı çözmüş ve reçeteyi yazmış gibi.

Topu basak a birakmak bence de dogru oyun cunku kapali savunmayi acamiyorlar

Duran top icin eperuanu da yok

Hiko topu basaka birakacak galiba

Zikmeti kutlarim bu tespiti icin

%50 - Bu sezon Emre Belözoğlu'nun forma giydiği 17 Süper Lig maçında 13 galibiyet alan Başakşehir (%76,5), oynamadığı sekiz karşılaşmanın sadece dördünü kazanabildi (%50). Etki. https://t.co/zKjpRGh5KW

Hikmet Karaman: "Deniz Türüç ve Mensah aramızda yok. Bu durum bizi daha farklı oyun anlayışına itti. Gol atmak istiyoruz. Başakşehir 70'ten sonra gol yiyen bir takım. En azından yenilmemeliyiz."

Hiko bey ligimizin vasat hocalarina Medipol nasil alt edilir gosterecek

Medipol bir daha zor galibiyet alir 71 puanda bitirirler ligi

Hadi Attamah koçum güveniyorum sana yine mal mal hata(lar) yapacaksın.

Inanıyorum sana hadi Aslan parçası takımının ağzına sıç hadi be oğlum.

sent via GSC

Hikmet Karaman: "Deniz Türüç ve Mensah aramızda yok. Bu durum bizi daha farklı oyun anlayışına itti. Gol atmak istiyoruz. Başakşehir 70'ten sonra gol yiyen bir takım. En azından yenilmemeliyiz."
tamam basak aldi maci.

umut Kaptan, Viscayi sakatlama derinde :D

Geri
Üst Alt