STSL 18/19 H:26 | Kayserispor 1-1 Başakşehir | MS | 17 Mart

Bu cok sacma oldu. Varela topu tasiyordu

Başakşehir'in saha dışı anormal işleri olmasa sahadaki teknik heyet ve oyuncuların mekleri daha fazla değer görürdü.

İki senedir 3 büyüklerin bir tane şöyle deplasman oyununu izlemedim.

Galiba birileri GSC'ye kayseri yedek kulübesinden giriyor, yukarıda biri Verala- Atilla değişikliği istemişti ahahaha

Tek top tutan varelaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir'in saha dışı anormal işleri olmasa sahadaki teknik heyet ve oyuncuların mekleri daha fazla değer görürdü.

Üç büyüklere karşı motive olduğu gibi Başakşehir'e motive olan yok çünkü. Üç büyüklerle yapacakları maçları futbolcular vizyon maçı olarak görüyor, canını dişine takıyorlar o maçlarda.

Üç büyüklere karşı motive olduğu gibi Başakşehir'e motive olan yok çünkü. Üç büyüklerle yapacakları maçları futbolcular vizyon maçı olarak görüyor, canını dişine takıyorlar o maçlarda.

Bu da bir neden olabilir de tek neden bu değil.

Adamlar uzun süre beraber oldukları için baya iyi takım olmuşlar.

Yav valla bayılıyorsunuz şöyle şeylere. Adamlar haftalardır ekran başında uyutuyor. Biz oynasak öyle eleştirmeye devam ederdiniz. İlk kez iyi oynuyor adamlar. Barcelona yaptınız hemen.

Bizim onyekuru boşuna epl hayali kurmasin imkanı yok hatta altliglerde bile oynayamaz

Hahahaha bu ne lan topu alıyor adam gidiyor gidiyor boş alana vuruyor, imkanı yok dayanamaz bu mallar

Geri
Üst Alt