STSL 18/19 H:27 | Ankaragücü 1-1 Fenerbahçe | MS | 7 Nisan

Dirar pozisyonunu sarı olarak görse veremiyor var sonrası. Saçma bir kural.

Tam izleyemedim.maci soldado ve dirarin sarilik pozisyonu varmi ?
Dirar 'ın yaptığı hareketi dün akşam herhangi bir Galatasaray 'lı oyuncu yapsa direk kırmızı görmüştü reis o kadar söyleyim

Bildiğin adamın ayağına vurdu şerefsiz kart bile vermedi tabi var 'ın başındakiler de izliyor güzelce

Hakem Mete olunca şaşırmadık tabi ...

Diagne 1 tane faul yapti diye ortaligi ayaga kaldiran serefsiz turk medyasi sesini acmaz.

fener bu sezon deplasmanda ilk yarılarda sadece 1 gol atmıştı bu maçta da atamadılar.

Bize çıkan saçma sapan sarı kartlara bakın birde bunlara başağa verilmeyen net sarı kartlara.Ondan sonra neden devamlı cezalı oluyor oyuncularımız.Tabi olur böle şerefsiz herifler maç yönetirse.

Yeni mi keşf ediyorsun Türk hakemlerini... Uyan da balığa gidelim.
Hakemlerin yaptıkları, FT'in hata yaptığı gerçeğini değiştirmiyor. Kabak gibi ortadaydı Marcao'nun böyle bir halt yiyebileceği. Herif her maç böyle hareketler yapıyor. Maçtan önce uyardık, 2-0'dan sonra uyardık... Sonuç ortada. Madem 20 dk bile güvenmiyor Semih'e, niye transfer ettirdi? Nereden tutarsak tutalım elimizde kalacak bir konuyu sıvamaya çalışmayın boşuna.
Türk hakemlerini böyle kabulleneceksin yani..? Yemişim böyle bakış açısını.. sene başından beri yapılan operasyonlara ses çıkarmayacak kadar geniş taraftarı da sevsinler ayrıca..
Marcao olayına gelince hoca tepeden tırnağa haklıdır o konuda.. zira 2-0 dan verdiğimiz fb ve Rize maçlarını unutmadık hiçbirimiz.. ve şampiyonluk yolunda fb ile Malatya maçalarının farkı yok benim için..
Dün gece Selçuk’un oyuna geç alınması dışında mükemmel maç çıkardı Fatih Hoca..

Vermesinler kart sınırındaki heriflere sıkıntı yok, kesin kazanıcaz diye rahatça çıkarlar bizim maça süpriz yaparız ;)

Dirar 'ın yaptığı hareketi dün akşam herhangi bir Galatasaray 'lı oyuncu yapsa direk kırmızı görmüştü reis o kadar söyleyim

Bildiğin adamın ayağına vurdu şerefsiz kart bile vermedi tabi var 'ın başındakiler de izliyor güzelce

Hakem Mete olunca şaşırmadık tabi ...
Ulan VAR a gidilmese hadi gözünden kaçtı derim.. göz göre göre operasyon çekiyorlar.. ve Fatih Terim dışında kimsenin gıkı çıkmıyor..

Goztepe 1 gol atsa iyi olacak fener bizim maca acik oynamasi icin

Türk hakemlerini böyle kabulleneceksin yani..? Yemişim böyle bakış açısını.. sene başından beri yapılan operasyonlara ses çıkarmayacak kadar geniş taraftarı da sevsinler ayrıca..
Marcao olayına gelince hoca tepeden tırnağa haklıdır o konuda.. zira 2-0 dan verdiğimiz fb ve Rize maçlarını unutmadık hiçbirimiz.. ve şampiyonluk yolunda fb ile Malatya maçalarının farkı yok benim için..
Dün gece Selçuk’un oyuna geç alınması dışında mükemmel maç çıkardı Fatih Hoca..
Ses çıkarmayacaksan mı? Nasıl tepki gösteriyormuşsun sen hakemlere anlat hele bi? Bizde belki deneriz. Boş boş konuşmayın ya klavyeden. Şu hakemler bu naneleri 398483844 yıldır yapıyor. Amerika'yı yeni mi keşf ediyorsunuz siz?

Hem sen soruma cevap versene benim. Yine soruyorum, madem Semih'e 20 dk bile güvenmiyor niye transfer ettirdi?

Hayret Fenerliler bile sari kart diyor Soldado ve Dirar'in pozisyonlarina nasil bir kumpasin icinde oldugumuz buradan anlasilabilir.

Ses çıkarmayacaksan mı? Nasıl tepki gösteriyormuşsun sen hakemlere anlat hele bi? Bizde belki deneriz. Boş boş konuşmayın ya klavyeden. Şu hakemler bu naneleri 398483844 yıldır yapıyor. Amerika'yı yeni mi keşf ediyorsunuz siz?

Hem sen soruma cevap versene benim. Yine soruyorum, madem Semih'e 20 dk bile güvenmiyor niye transfer ettirdi?
Önce dışarıdaki şerefsizlikleri konuşup sonra özeleştiri yapacaksın.. hakemler hakkında tek kelime etmeyip ilk fırsatta hocaya saldırıyorsan taraftar değilsindir benim gözümde.. bu gözler Luyindama’ya verilen kırmızı kartı savunanları gördü bu forumda..
Sorunun cevabını hoca aptalın bile anlayacağı şekilde açıkça anlattı basın toplantısında..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt