STSL 18/19 H:28 | Beşiktaş 2-1 Başakşehir | MS | 13 Nisan

Ulan cakir Buragi elliyor. Burak elini tersledi diye sari yedi. Ne sacmalik la bu

Şimdiden soyunma odasında tinerler hazır şekilde bekliyordur ikinci yarı Akbil'in şansı yok

Maci 35 de actim ,15 dk iyi oynadi bjk ,

Hakem korkuyor malum kisiden ve havhavlarindan,

Bunun haricinde ne diye bagiriyorlar anlayan var mi

Caner'in sarisi olmasa kalmaliydi ama 2.yi yer bu okuz.Necip girmeli

Caner ve Burak kırmızı yeme ihtimali yüksek oyuncular.

Burak ceza sahasında kendisini yere atarak ikinci sarı yiyecek zekâya sahip

Bu burak denilen oluşumu kim futbolcu yaptıysa onunda allah belasını versin.Bu kadar anti futbolcu ben hayatımda görmedim.Her hareketi takımın alehine oluyor.Cüneyt şerefsizde yine eyyam peşinde.Bu kargalara hiç güvenmiyordum haklı çıktım.İlk yarı 3 4 olmadıysa tamamen kalecileri yüzünden.Beyinsiz zımba karşı takımda 1 tane iyi oyuncu var viscanın kanadı bomboş.

Son düzenleme:
Basak catir catir oynuyor iste. Adamlar deplasmanda Besiktasa kök sokturuyor. Kollaniyor, karsi taraf yatiyor muhabbetlerini birakalim yavas yavas

devre arasi kac puan fark vardi, simdi kac puan fark var? basaksehir %99 ihtimal sampiyon. hic bi zaman hayal görmeyin derim.

biz bu bejekeyide bassagida cok rahat yeneriz tipki yarin sikecileri yenecegimiz gibi

Maç berabere biterse şampiyonluk gider net.Yarın yenildiğimiz an puan farkı 7 ve artık imkansız o farkın kapanması.Beraberlik işimize yaramaz.Bu malların yenmesi lazım başka çare yok.

Geri
Üst Alt