STSL 18/19 H:28 | Beşiktaş 2-1 Başakşehir | MS | 13 Nisan

DxMLxmdWkAA5xy4

Biz yarın eğer yenilirsek BJK boşuna kazanmış olur bizim açımızdan.

Biz yarın yenilirsek bu sefer 2.likte tehlikeli duruma düşer o yüzden ben diyorum ki en kötü beraberlik.

En azından berabere kalsak bile başağın bir beraberliğinde yine sampiyon oluruz. Öbür türlü 1 maglubiyet almaları lazım bizim dışımızda o da cok zor

Biz yarın yenilirsek bu sefer 2.likte tehlikeli duruma düşer o yüzden ben diyorum ki en kötü beraberlik.

En azından berabere kalsak bile başağın bir beraberliğinde yine sampiyon oluruz. Öbür türlü 1 maglubiyet almaları lazım bizim dışımızda o da cok zor
Evimizde hertürlü tokatlariz kargalari

Yaa Akbil efendi öyle bitik Konya 'yı yenmekle Bursa 'yı yenmekle olmuyor bu işler ...

Bütün maçlari kazanirsak şampiyonuz. Ama aksi taktir de ikincilik de tehlikeye girdi, yarın kazanmamız lazım!!

Dorukhan' ı biz alacaktık da pek istekli davranmadığımız için BJK devreye girip işi bitirmişti medyadaki haberlere göre. Doğruysa büyük hata edilmiş; mevcut bütün orta saha oyuncularımızdan daha iyi, yerli ve genç adamı bedava gibi bir maliyetle aldı adamlar...

(Bir üstteki mesajı sonradan gördüm ama muhtelif kaynaklar bundan bahsetmişti o zaman)...

Evet haklısınız bjk da bütün maçlarını kazanacak.

Çok seviyorum tek taraflı hesapları

Yarın puan ya da puanlar çıkartalım, şu an için önemli olan bu.

Ayrıca bjk da bize gelecek, potaya girip girmeme ihtimali bizim yatağımızdan geçiyor

şenol hocanın türkiyenin en iyi futbol oynatan hocası olduğu
gerçeğinde buluşalım

Maçın adamı net atiba'dir.

Ilk golü attı.2.golde de topu kapan isimdi.
Son dakikaya kadar çok iyi mücadele etti.

Umarım yarın bu mücadelesi bizim adımıza boşa gitmemiş olur.

Geri
Üst Alt