- 12 Temmuz 2009
- 60.768
- 24.133
- 2.968
Ben bulacagim gibi haberdar ederim seni
hamzacim numarami sana vereyimde sen bana yaz direk bulunca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bulacagim gibi haberdar ederim seni
Ben seni guldurdum Allahta beni guldurur insaAllahulan ne komik adamsın lan
![]()
![]()
![]()
![]()
Yalnız yarın bjk kazanır ise onlarda potaya girdik havasına kapılacaklar.
Onu artık Rıdvan şeytanı anlatsınYa Galatasaray havaya girerse ??!!![]()
Dekovitanıza sokayım demişdim maçı izlerken
Hala sakinlesmedim, çok hazirlamistim rizenin galibiyetine kendimi.. palabıyık şerefsizi sahne almasa gecen hafta, bu hafta da rize alsa liderdik su an..Her şey elimizde avantaj bize geçti problem yok kasmaya gerek yok.
tinerin kapagini acariz havasini aliriz kankaYalnız yarın bjk kazanır ise onlarda potaya girdik havasına kapılacaklar.
Allah insanların kötülüğünü isteyenleri güldürmezBen seni guldurdum Allahta beni guldurur insaAllah
bunu yazan tam 1 mal yaAntu
BaY-FB - 21.04.2019 18:15
Başak şampiyon olur diyenlere şaşırıyorum gs haftalar önce rtenin konuştuğu gün şampiyon yapıldı haberiniz yok
Aynen ikisi birden sahada olmadigi zaman bi kopukluk oluyor takimi iyi organize ediyor ama Belhanda son 2 mactir gecen seneki Belhandaya donmeye basladi Hocam onu iyi gazlmamasi lazimŞimdi sıra feghoulide belhanda da... Ne yazık ki herşeyimiz bu ikisine bağlı. Özellikle feghouliden 6 hafta çok iyi performans bekliyorum.
Bu sezonki avatar totemimi sürdüreceğim. Eğer Rize puan alırsa janjanlı yeni bir avatar kullanacağım.
sent via GSC
Sen ve Raho .oku yediniz o zaman.Allah insanların kötülüğünü isteyenleri güldürmez
hadi eyvallah![]()