STSL 18/19 H:29 | Sivasspor 1-2 Beşiktaş | MS | 22 Nisan

Kone'yi almayarak maci veriyor suan. Sivaslilar terlemeden topun arkasinda duruyor. Aptalca 1 gol daha yiyecekleri belli.

Emre ve Douglas kötü topçular uzak dursunlar.

Diabate iyi.

Bu hakan kelles denen mal fb macinda koneyi hic almadi ve maci verdi, aynisini burda da yapacak.

Dagluıs,emre kılıç,diabete falan bizlik adamlar değil..

Artık transferde hata yapma lüksümüz yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyun okuma konusunda bu yerli teknik direktörler çoğu 3.kume seviyesinde armut gibi bakıyorlar

Lens Tabata'dan sonra BJK'nin yediği en ağır kazık olabilir. Bu nasıl futbolcu olmuş lan dedirtiyor. Menajerine helal olsun vallahi. Çok güzel iteledi.

Lens Tabata'dan sonra BJK'nin yediği en ağır kazık olabilir. Bu nasıl futbolcu olmuş lan dedirtiyor. Menajerine helal olsun vallahi. Çok güzel iteledi.
Bu herif zaten balondu İngilizler resmen kazık soktu Hollandalı kanat alacaksan quincy promice o çocuk tam bizlik kanat dediğin istikrarlı olacak

Sivasspor gol yemek için inanılmaz bir çaba içerisinde. Vasıfsız TD'leri izliyor sadece. Fenerbahçe maçını aynı şekilde vermişti beceriksiz.

Oyun okuma konusunda bu yerli teknik direktörler çoğu 3.kume seviyesinde armut gibi bakıyorlar
B ve C plani olmayan adamlar bunlar. 90 dakika maca nasil basliyorlarsa öyle devam etmek istiyorlar sürekli.

Gol yiyene kadar degisiklik yapmalarina imkan dahi yoktur. Binde bir yaparlar bunu.

Sivaslılar bu oyun tarzını nasıl kabulleniyor lan ben cıldırırdım, tepki mepki yok tribünlerden koyun gibi izliyorlar

Top tutamıyorsun be adam, aldığın topu ileri şişirip kaptırıyorsun ve tekrar atak yiyorsun. Bir şey yapsana, neyi izliyorsun.

Akhisar'in cömez teknik direktärü her hafta kadroyu bariz sekilde kötü kullanip sabote ediyor. Tamer Tuna'yi teknik direktör olarak kabul etmedigim icin ligin en vasifsiz, kisiliksiz futbolunu oynayan suanki Sivas. Bu kadar aciz top oynatilmaz. Ersun bambaska bir seviye, onu dahil etmiyorum.

Okan bu sivasin basinda olsaydi suan bejekeyi 3le misti.

Geri
Üst Alt