STSL 18/19 H:3 | Göztepe 1-0 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Dostlar , su kliselesmis "biz kendi maclarimiza bakalim" lafindan tiksinti geldi

Rakiplerin maclari son derece onemlidir , gecen sene bjk nin hizinin kesilmesi adina fb nin 2-1 kazanmasi , tam basaksehir goturuyor galiba denirken fb nin gidip onlari yenmesi , sonra fb nin "tum maclari kazanirsam" dedigi hafta bjk ye yenilmesi ve nihayetinde onu yenen bjk nin basaksehire yenilmesi

Acikcasi ts , basaksehir ve bjk yi yenmemiz ancak bu maclarin boyle bitmesi ile bize sampiyonlugu getirirdi

Cok iyi hatirliyorum bunun konusu bir kez acilmisti baya ihtimaller yazmistik

Fb cok puan kaybederse fb nin kazanmasi , aksi her durumda beraberlik tercihimdir o hafta

Goztepe gayet iyi direndi fb ye gecen sene , ilk mac 2 puan caldi , ikinci macta ise mac 1-1 iken uzatmada cok sanssizca kaybetti

Bize ise 6 puan verdi . Verdi derken , biz aldik tabi ama neticede faydasi dokundu

Ayrica gecen sezon basaksehirin deplasmanda fb yi yenmesi ve bjk ile berabere kalmasinin da baya ise yaradigini unutmayalim

@Sinan Bilgin rakiplerin maçı benim için bizim maçlardan daha önemli ziyadesiyle önem veririm ve takip ederim, bize ne diyenleri de esefle kınıyorum.

Iyi olur , fb nin sampiyon olmamasi veya erken kopmasi bizim muhtemel bir basarisiz sezon gecirmemiz durumunda telafi olur

Biz sampiyonlar ligi parasini kazanamasak bile fb de kazanamamali

Yine klasik biz olamiyorsak basaksehir bursa trabzon vs olsun , illa biri olacaksa bjk olsun ama fb asla olmamali

Fb nin sampiyon olmasini biz ikinci bitirip on eleme hakki elde edecek dahi olsak istemem

Geri
Üst Alt