Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Fb - Bjk macini kast ediyor
Ben de fb acisindan en kritik hafta olarak goruyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kadikoydeki tat kaciracak musabaka sonrasi fener şaha kalkacaktir.
Fenerbahcemiz ne zaman yaristan kopmus ? Kendimize gelelim!!!Ilk mac bizim sahada zaa
Onu bile bilmiyor daha Allah'ın göztepelisi! Ümmet sevdalısı Sarper kardeşim gelse de şu İzmirliyi bir tokatlasa.Ilk mac bizim sahada zaa
Fenerbahcemiz ne zaman yaristan kopmus ? Kendimize gelelim!!!
Onu bile bilmiyor daha Allah'ın göztepelisi! Ümmet sevdalısı Sarper kardeşim gelse de şu İzmirliyi bir tokatlasa.
Kendisinin mühim bir Şakraksavar olduğunu belirtmem gerekiyor. Gidişi üzdü.Hic sorma Sarpercim gitti meydan bu isportaciya kaldi.
Gercekleri yuzumuze fıskırtıldıgı 1 postGoztepe gayet iyi direndi fb ye gecen sene , ilk mac 2 puan caldi , ikinci macta ise mac 1-1 iken uzatmada cok sanssizca kaybetti
Bize ise 6 puan verdi . Verdi derken , biz aldik tabi ama neticede faydasi dokundu
Gercekleri yuzumuze fıskırtıldıgı 1 post
Fb - Bjk macini kast ediyor
Kadikoy kabusundur diyebilirmiyiz ?Bizim derbiyi kast ediyor Sinancim.Serkan'i bana mi anlatiyorsun?
Seni çok beğeniyorum, bir çay içelim derim.Yine yatacak mısınız fb'ye Şakrak? @Serkan Şafak
Kadikoy kabusundur diyebilirmiyiz ?