STSL 18/19 H:30 | Beşiktaş 4-1 Ankaragücü | MS | 28 Nisan

Ankaragucu hangi ara böyle oynamaya basladi

Cok iyiler vallah,biraz ön tarafta daha akilli isler yapsalar Mac döner Belki

Bu bjk ı evimizde mağlup edemezsek zaten şampiyonluğu hak etmiyoruz.

Hakemler desteği ile bukadar puan toplamış abartılmış/şişirilmiş bir takım bu bjk takımı.

Ankaragücü de bu arada boyd mu nedir.... Biraz becerekli olsa orta yapma konusunda Ankaragücü çok daha fazla pozisyona gire bilirdi.

Transfer yasağının kalkmasıyla son anda can havliyle ve sürüyle futbolcu transfer eden, ümitsiz vaka gibi görülen 'toplama' AG, kuyruğu doğrulttuğu gibi, şampiyonluk yarışındaki BJK ı kendi sahasında sindirdi ilk yarıda; keza çoluk çocukların forma giydiği TS neredeyse zirveye oynayacaktı...

Bizim ligin gerçekten bir ayarı yok. Öyle 10-15 milyon bonservis-senelik 3-4 milyona futbolcular transfer etmeden de çok iyi iş yapacak bir takım oluşturulabilir...

Biz bu bjk arena da evire cevire yeneriz merak etmeyin de bu hakemler bu ortam çok pis ve adi!

Pek tahmin belirtmem. Bu maç için 1-3 lük skor geçiyordu içimden, yazayım dedim, adetim olmadığı için vazgeçtim sonra...

Rize maçı gibi farka da gidebilir ama ben AG nün çok şanslı, BJK ın şanssızlığıyla mümkün olabileceğini düşünmüştüm. İlk yarının hakkı 1-3 zaten, oynanan futbol itibariyle...

Geri
Üst Alt