Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
STSL 18/19 H:30 | Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor | MS | 27 Nisan
Güzel oldu güzel, futbolun adaleti şaşmaz. 1 gol atıp 90 dk yatan takımlardan oldum olası nefret etmisimdir. Trabzon istese bugun 4-5 tane atardı macın basından beri yazıyorum bunu. Ama defansa cekilip rezil bir futbolu tercih ettiler, çok güzel oldu. Fener zaten düşmezdi
Fener'in puan aldigina uzulsem de mal Trabzon'a iyi oldu . Bu kadar beyinsiz bir takim bu kadar beyinsiz bir teknik direktor gormedim . Nwakaeme'yi Rodellega'yi 90 dakika sahada beyni olmayan bir teknik direktor bile tutmazdi . Unal Karaman leş rezil bir herif . Trabzon muthis sansli bir jenerasyon yakalamasina ragmen bir cacik olamayacagini gosteriyor yine .
Fb taraftarı çok çabuk alışmış ali koç vizyonuna hahahahshsh bizde olsa stada gelen olmazdı şu dkya kadar da dolu tek koltuk zaten kalmazdı bu asalaklar güdülmeye muhtaç
Maçın başından beri dedigim gibi, bilincli olarak frene basan topcular vardı trabzonda bugun. Gitse karşı karşıya kalacak adam tutuyor kaleciye dönüyor 60 metreden. Cok iyi sonuc bu
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.