Güzel oldu güzel, futbolun adaleti şaşmaz. 1 gol atıp 90 dk yatan takımlardan oldum olası nefret etmisimdir. Trabzon istese bugun 4-5 tane atardı macın basından beri yazıyorum bunu. Ama defansa cekilip rezil bir futbolu tercih ettiler, çok güzel oldu. Fener zaten düşmezdi

Fener'in puan aldigina uzulsem de mal Trabzon'a iyi oldu . Bu kadar beyinsiz bir takim bu kadar beyinsiz bir teknik direktor gormedim . Nwakaeme'yi Rodellega'yi 90 dakika sahada beyni olmayan bir teknik direktor bile tutmazdi . Unal Karaman leş rezil bir herif . Trabzon muthis sansli bir jenerasyon yakalamasina ragmen bir cacik olamayacagini gosteriyor yine .

Dedik işte banko 0 300 gün oynansa da 0 bu maç.
Bu itleri burada yenmek zor.
Elleri ayaklarına giriyor rakibin.

Neyse 3 puan alamadı mallar. Boşverin.

Trabzon gol yemeyi 2. Yari haketti bu kadar laubali yavas kucumser top oynarsan golu yersin. Cok guzel oldu

ts bjk macını nasıl etkıler bakalım bu durum

Trabzon hiç bir şekilde hak etmemişti zaten.

Fener leş ötesi ama Trabzon aman kıyamam kocama modunda oynadı golü attıktan sonra

Ulan son saniyede gelmeseydi bari ya tühh be ballı bu şerefsizler.

Maçın başından beri dedigim gibi, bilincli olarak frene basan topcular vardı trabzonda bugun. Gitse karşı karşıya kalacak adam tutuyor kaleciye dönüyor 60 metreden. Cok iyi sonuc bu

Geri
Üst Alt