- 27 Ocak 2010
- 132.355
- 97.411
- 5.488
Gençlik fenerin 2. Golü verilmedi mi. Attılar diye kapattım noldu da gol iptal oldu. Bakmadım gerisine
E5303 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ofsayt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gençlik fenerin 2. Golü verilmedi mi. Attılar diye kapattım noldu da gol iptal oldu. Bakmadım gerisine
En son dirarın pozisyonu gol verdi diye hatırlıyorum. Daha sonra izleyip iptal mi ettilerOfsayt
Bende gol diye kapattım. İyi olmuş iptal olduğu. Sonra iptal olmuş demekkiVerilmedi, onde ofsayttaki adam topa hareket yaptigi icin ofsayt oldu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En son dirarın pozisyonu gol verdi diye hatırlıyorum. Daha sonra izleyip iptal mi ettiler
Saat 19'da başlayan bir maç saat 20:15 e geldiğinde dünyanın her yerinde 60.dakikada olur. Dk 48. Maçta şaka gibi.
Uzatma yok mu dünyanın diğer yerlerinde?Saat 19'da başlayan bir maç saat 20:15 e geldiğinde dünyanın her yerinde 60.dakikada olur. Dk 48. Maçta şaka gibi.