STSL 18/19 H:31 | Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe | MS | 4 Mayıs

Bu Serkan hıyarıyla takıla takıla iyice onun gibi olmuşun sen de.Bırak şu kekoyla takılmayı dedik dinlemiyorsun ısrarla.

Adamın GS hakkında tek olumlu kelimesi yok ama iyi anlaştığın kankin ha?Tudor ve Denizli ayağına bana söylemediğin laf kalmıyor,bu Aliağalının her şeyini alttan alıyorsun Maşallah.

Adamın GS hakkında tek olumlu kelimesi yok ama iyi anlaştığın kankin ha?Tudor ve Denizli ayağına bana söylemediğin laf kalmıyor,bu Aliağalının her şeyini alttan alıyorsun Maşallah.

Olumsuz yazarak provokasyon yaratip makara niyetinde ama troll oldugu belli oldugu icin kimseyi sinirlendiremiyor cunku seker gibi adam.

Sana bir sey yazinca ciddiye aliyon.Makara yapilmiyor senle.

Ayrica Serkan'a da sert yapiyorum.Mesela Goztepe her puan kaybettiginde caps atiyorum ama ciddiye almadigi icin anlasiyoruz.O da bana Kadikoy meselesinde caps atar mesela.Sana 2 caps atinca waooow.ne war amunyim

Sevmiyorum arkadaş çünkü zorla mı,bazı şeyler herkese yapılmıyor demek ki.

Olumsuz yazarak provokasyon yaratip makara niyetinde ama troll oldugu belli oldugu icin kimseyi sinirlendiremiyor cunku seker gibi adam.

Sana bir sey yazinca ciddiye aliyon.Makara yapilmiyor senle.

Ayrica Serkan'a da sert yapiyorum.Mesela Goztepe her puan kaybettiginde caps atiyorum ama ciddiye almadigi icin anlasiyoruz.O da bana Kadikoy meselesinde caps atar mesela.Sana 2 caps atinca waooow.ne war amunyim

Evet yapıyor.

sampiyon olcaz tasaksehir zivasa puan kaybetcek dedim ya

Evet demiştin.

Telde Chrome'da sekmenin birinde açık kalmıştır özel mesajlar,cevap geldi mi oradan bakıyorumdur ondandır.

Geri
Üst Alt