STSL 18/19 H:31 | Kasımpaşa 1-3 Fenerbahçe | MS | 4 Mayıs

Lan ne bekliyordunuz ki:) ben hayatımda bu kadar rezil bir takım izlemedim. Al bunları 2. lige koy orada bile düşmeye oynarlar o kadar leş bir takım

Son formlara gore Hakan Keles'ten sonra en kotu 2.hoca.

Hic skorla alakasi falan yok deme.Golden sonra ne amacla yazdigini biliyorum.

Kemal Özdeş takımları en azından yenilse bile kontrada çok etkiliydi

Bu adam bütün direncini bitirmiş takımın

Neredeyse 2 saattir oynanan maçta yahu bu bekleri kovalamıyor bizimkiler bir tedbir alayım diye düşünemiyor

Aa bokunu çıkardın ama ha.Gol olduğunu bile mesajı girdikten sonra üstteki mesajlardan gördüm.

Ekici çizgiyi silmiş atmış

D5vZNN9WsAQbNFa.jpg

Arkadas, bjk bsk ts ve biz adamlara bedavadan 6 puan vermisiz! Siz burada kasimpasalilara kiziyorsunuz.

yanliz soldadoya ayri bir parantez acmak lazim, inanilmaz faydali, kendini futbola verdiginde first klas forvete bürünüyor, cagnemi bumu diye sorsak milyonkez soldado derim!!!

Erzurum ile Akhisar'dan en az 1 tanesi beraberliği kurtarsa imiş şu anda kendileri için daha ümitli olurlardı

Kasımpaşa da hakettiği yere giderdi

Mustafa Denizli'nin TD'likle ne işi var onu da anlamıyorum. Git torun filan sev be hocam. Güzelim kariyerini de böyle hatırlamasın millet.
Daha önce de dediğimiz gibi, ligin en kötü takımı KP. İlk yarıdaki puanları olmasa şimdiye düşerdi. Akhisar düşerken bunların kalacak olması insanı üzüyor. Bu nasıl takım lan böyle.

Daha önce de söyledim 2-3 kere. Belhanda yerine Valbuena bizde olsa şimdiye şampiyonluk turu atıyorduk. Bu bücür 10 tane Belhanda eder, net. FB kümede kaldıysa bu herif sayesindedir.
FB ligden düşmediyse Valbuena sayesinde kaldı, katılıyorum. Fakat kümede tutmak ile şampiyon yapmak çok farklı şeyler. Valbuena bir takımın küme düşmesini engelleyebilir ama bir takımı asla şampiyon yapamaz.

Valbuşun da iyi olduguna katilmiyorum, birazcik basarsan topu sagdan sola cekiyor soldan saga cekiyor geveliyor baska da bir numarasi yok, pasa kadar bos birakirsan kim olsa atar, serbest vurusta da baraj bariz yanlis

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt