STSL 18/19 H:31 | Sivasspor 0-0 Başakşehir | MS | 3 Mayıs

olumlu ilk yari

ibb iyi degil

Sivas stoperleri araniyor birde Sivas'in hucum plani orta sahayi gecince organize sekilde kaleciye geri donmek anladigim kadariyla kontra ve duran top disinda gol atma sanslari yok. Berabere biterse super.

İlk yarının 0-0 bitmesi sevinç ve umut gafletine düşmenize sebep vermesin. İkinci yarın maç net 2 bitecek. Olmadı hakem devreye girecek.

Erzurumun 29 puanı var bu bitmiş sivasın 36.Gerçekten futbolun adaleti yok.Adamlarda zeka yok fizik yok yetenek yok.Böyle 1 takım ender bulunur.

Diabate ile forvette nereye kadar, Kone oyuna girmeli Diabate sag kanada gecmeli

Başakşehir gol atacak gibi durmuyor. Tek şansları duran top ve Sivaslıların saçma bir hata yapması.

Koskoca lig bitti bir Allah'ın kuluda su viscayi sakatlayamadi arkadaş bize olsa alayı kasap kesilir

Beni biri aydınlatabilirmi lütfen Sivas ilkyarı ne oynadı? İlkyarıyı izledim düşünüyom düşünüyom bulamıyom

Beni biri aydınlatabilirmi lütfen Sivas ilkyarı ne oynadı? İlkyarıyı izledim düşünüyom düşünüyom bulamıyom

sadece Başakşehir'in paslaşmalarını izlediler. Hakan Keleş iyi başlamıştı ama ikinci yarıda rezil durumda. Hiçbir taktiği yok. Aynısını Bjk maçında da yaptı. Bjk'ye de pozisyon vermediler ama gitti Burak bir tane yazdı, işi bitirdi.

İnsan biraz hücum girişimi dener. Bu kadar korkaklık olamaz.

Geri
Üst Alt