STSL 18/19 H:33 | Bursaspor 0-0 Göztepe | MS | 19 Mayıs

bu aytaç ne itici herif ya. Her şeye 1 saat şiddetli itiraz ediyor.

Bursa'nın her maçı böyle beraberliğe yata yata alışkanlık oldu.
her teknik direktör yusuf saivet tunay gibi topculari ölümüne oynatirsa olacagi budur. ne degisik bir oyuncu grubu var ne de bir oyun plani. sezon boyunca 6-7 kez belki top oynamistir bursa. diger maclarin hepsi les oglu lesti.

bursa için sezonun kırılması Grosicki transferinin son anda yatması. Bu kadar yetenek yoksunu takıma seviye atlatırdı gelseydi.

Bursa tam anti futbol oynuyor şu kadroyu takımı kim kurduysa takdiri hak ediyor. Ilgaz Çınar ile Aybaba'yı kutlarım. Ertuğrul adlı stoperde fb de ki Serdar'ın daha kazması net çöp.

Göztepe de doğru oynuyor bana göre, hızlı çıkıyorlar ama pozisyona dönüştüremediler.

Bursa tam anti futbol oynuyor şu kadroyu takımı kim kurduysa takdiri hak ediyor. Ilgaz Çınar ile Aybaba'yı kutlarım. Ertuğrul adlı stoperde fb de ki Serdar'ın daha kazması net çöp.

Göztepe de doğru oynuyor bana göre, hızlı çıkıyorlar ama pozisyona dönüştüremediler.
düsmüs akhisar'da bile manu ve regattin gibi topcular varken bu 22 topcuda yetenek namina bir sey bulunmamakta. lima ve castro olmasa iki takimda top ayagina yakisiyor diyebilecegimiz kimse yok.

Topun oyunda kalmasi suresi negatif anlamda rekor olacak bu macta. Ne igrenc mac ya

Beraberlik göztepe'ye yarıyor. Göztepeliler değil Bursalılar yerden kalkmıyor.

Rakibi oynatmamak icin harcadiklari zamani keske oynamak icin harcalasalardi. Bu durumda olmazdi iki takimda.

Spora siyaset karıştırmayalım.

Yazdığım mesajda siyasete gönderme yapan tek bir harf var mı? Kaldı ki “Başakşehir’i ben kurdum” diyen AKP’li bir Cumhurbaşkanı’na sahip bir ülkede spora siyaset buluşturmayalım demen çok komik olmuş hocam.

Geri
Üst Alt