STSL 18/19 H:4 | Bursaspor 1-1 Beşiktaş | MS | 2 Eylül

Mahir bey aynı konuyu ben çokça dışarıda cafe v.s. gibi yerler de maç izlerken de denk geliyorum maalesef seviyee bitik.

Şu bir senede fark ettim.

Buraya gelmeden önce maç bittikten sonra televizyonu kapatır bir sonraki maça kadar Galatasaray’ın G sini duymazdım. Forum Türkiye’deki futbol seyirci profilini anlamam konusunda çok yardımcı oldu! Seviye yerlerde; hatta sıfırın altında.

Ben anlamıyorum bu işlerden, mk astroloji ile dalga geçiyor haddini bildirmen beni memnun eder.

Astroloji pek de sevdiğim eğlence dalı. Hiç bir şekilde dalga geçmedim. Ay’ın konumu sizi sağlam iftiracı yapmış Mehmet Bey. Hemen Ay’ı alıp daha münasip bir yere yerleştirelim.

Mahir bey aynı konuyu ben çokça dışarıda cafe v.s. gibi yerler de maç izlerken de denk geliyorum maalesef seviyee bitik.

Maalesef öyle. En son geçen sezon Beşiktaş maçını izledim dışarıda, adam maç boyu Gomis’e küfür etmişti. Ağzına bira şişesini sokacaktım.

Neyse moralim dipden 1 2 santim yukseldi. Yalniz bu Karius derbiler filan dagilabilir.

1-2-3 derken basagi sampiyon bulcaz en son

te doy una hostia!!

Beşiktaş taraftarları Şenol Güneş'e ciddi şekilde tepki gösterme noktasına gelmiş durumda.

Özellikle dünkü Necip değişikliği eleştiriliyor.

şaka maka ligde bu sezon deplasman puanlaması bir acayip olacak sezon sonunda , 17 maçta 30 puanı gören takım çıkmaz kanımca

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olmasi gereken de o zaten , ligin kalitesizligini degil tam tersi birbirine yakinlasmasini gosterir takimlarin

Biraz da imkanlari daha genis kuluplerin hatalarini

Geri
Üst Alt