STSL 18/19 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Kayserispor | MS | 1 Eylül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav anladik ilk 3 haftadir herkes VAR VAR diyo. VAR islemiyor anladik surekli soylemeye gerek yok

Dirençli her takım Fenerbahçe'den puan alabilir bu sene. 4 haftada oyun olarak zayıflamış gördüm onları. Geçen sene daha güçlü oynuyorlardı.

Jailton ve Benzia'yı da görmek lazım. Fakat şuan ki takımı deplasmanda perişan ederler.

Bu 2 tane aldıkları orta saha sağlam çıkmazsa ilk 3 e dahi giremezler. Durun bakim saçma sapan bir gol yiyecekler mi yine acaba

Fenerde iş yok. Defans yapmayi bilmeyen fizik kondisyonu gerde olan bir takim. Su aldiklari jailton iyi cikmazsa ağır sıçacaklar bu sene. Defanslari orta sahalari berbat. Kayseri de deniz igrenc bir futbolcu, dünyayı ben yarattim havasinda. Emre akbaba 10 kat daha iyi bu adamdan. Umut çıkıp yedek forvetlerden birini alirsa gol atar kayseri.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayewin golü net faul.bunlar nasıl hakem?fenerin 4 haftada attıgı 3 gol hakemler sayesinde.Allah Allah s...artık böyle işi.pokunu cıkardılar hakemle gol atmanın yine.ya olmayan penaltı,ya faullü gol,ya ofsayt vs

Maç skoru ne olursa olsun ilk yarı Atletico Madrid gibi oynayan ve fenerlilerin altını pislemesine neden olan Kayserispor'u tebrik eder, ikinci yarı gol hatta golleri bulacaklarına olan inancımı belirtmek isterim.

Golde o topu çıkıp alamayan kalecilerine ise küfürlerimi yolluyorum. Umur Bullet'ten de kaçırdığı golü telafi etmesini bekliyorum.

kayseride forvet yok,fener ve harun şanslı.gyan oyuna girerse yazabilir.umut bulutla olmaz bu iş.ayew faullü gol atmasına ragmen lung cok hatalı.

yeni gelen 2 cocugu bilmiyorum ama son dk panik halinde aldılar ikisinide

düsünün adamlara önlibero lazım degil 8 lazım ama almadılar

cezayirli cocuk 10 numara icin neler yapacak

fener bugun yener kayseriyi fakat eşofmanlı dönemine göre skora göre oyunu kitleyemiyorlar.

Ben ndiayeyi 1 veya 2 sene daha kiralariz diye dusunuyorum
Belli ki bir adam satip once forvet hattini tamamlayacagiz ve mensahi almaya ffp butcesi kalmaz herhalde
Ulan ne ffpymis be daha ilk seneden kastirdi, 4 sene nasil gececek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bedava oyuncu almak lazim ffp kiskacindan kurtulmak icin. Imza parasi yuksek yillik ücret vereceksin baska yolu yok. Beşiktas öyle aştı ffpyi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt