STSL 18/19 H:4 | Fenerbahçe 2-3 Kayserispor | MS | 1 Eylül

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kart doğru. adam yere düşüyor, rakibe basmak istemeyen çok rahat şekilde ayağını boşa atabilir ama şamil bilerek adamın bacağına doğru basıyor. ama pozisyonda esas sıkıntı normal bir faulde VAR mı uygulanır. böyle saçma şey mi olur. her faulde durduralım sarı mi değil mi kontrol edelim o zaman

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Direk kirmizi kartlarda bakilabiliyor , faul olmasa bile

nasıl bir günah işledilerse iflah olmuyorlar yav. mümkün değil zaten bunların daha toparlanması. genç topçu aldılar birini oynatıyorlar. oda her maç mutlaka ciddi 2,3 hata yapıyor. bakalım basın artık bişeyler yazacak mı. yoksa sessiz sinema oynamaya devam mı.

Ulan bizde gecen sene 8 transfer yapmistikta

Fisek gibi baslamistik 8 de8 yaparak. Bu sene fener cacik olur

255241_oc858.jpg

Adettendir

Şunu da ekliyahhhhh

ya Allah Bismillah
ali istifa
ya Allah Bismillah
ali istifa
ya Allah Bismillah
ali istifa
ya Allah Bismillah
ali istifa

Dün transfer konusunda bize gülüyodu antudaki kuşlar ahahahahahaha bi beraberlik alırsa ligden düşerler dedim yenildiler bunlar bu sene kümeye oynamazlarsa adalet yok anasını satayım

Maç skoru ne olursa olsun ilk yarı Atletico Madrid gibi oynayan ve fenerlilerin altını pislemesine neden olan Kayserispor'u tebrik eder, ikinci yarı gol hatta golleri bulacaklarına olan inancımı belirtmek isterim.

Golde o topu çıkıp alamayan kalecilerine ise küfürlerimi yolluyorum. Umur Bullet'ten de kaçırdığı golü telafi etmesini bekliyorum.

İşte futboldan anlayan bir adam.

hep dedim yine diyorum, giuliano + josef = fenerbahce :D

cöp cöp diyordunuz bu ikiliye, fenerin en mücadeleci topculariydi

Beter olun yavsaklar yok fikstür ayarlı yok Albayrak derin adam yok gs lobisi diye ağlaya ağlaya bu hallere geldiniz daha da beter olun

Hahahahaha fenere çakmışlar ya lan, hiç demiyonuz, yoldaydım şimdi haberim oldu :))

Ulan en son baktığımda ikinci yarı 1-0 başlamıştı. AHAHAHAHAHAHAHAAH :D :D Şimdi sıra bizde. Hadi cimbomum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt