STSL 18/19 H:5 | Konyaspor 0-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Giuliano ve Josef bu iki cöpten - benzia ve jailson - daha iyiydi

Comolli iyi kazik soktu fb‘ye

Fofana umarım sakatlığından dolayı oynamıyordur. Fofana olsa ilk yarı 2-0'dı. Tüm topları ezdi Yatabare. Neden bir santraforu kanatta oynatırsın ki?

hayatimda ilk defa fenerin bu kadar berbat oldugunu goruyorum
cok kotuler ya

bu işin sonu ersun yanala gidiyor gibi
civcivler isyanda

ali ersunu getirmez umarım.

Fener sıkıcı, garip gollerle maç kazanan bir oyun oynardı son yıllarda ama bu seneki kadar dağınık, fizik gücü yetersiz bir takım görmemiştim.

Ayew bitik, Slimani hareketli ama beslenemiyor. Benzia'nın tarzı Belhanda'yı andırıyor. Jailson çift yönlü gibi durmuyor pek, Topal'la yan yana oynatmak kısırlığa sebep olur. Yanına çift yönlü bir adam koymaları şart.

slimani dısında çöp

keske bu herifi biz alsaydık

0-0 biter. Cocu aykutun daha gelişmiş versiyonu çıktı ?

Konyayada parantez açmak lazım gayet kötüler atak buldular golde atabilirlerdi ama yok yani huzursuz,yarı umutsuz bi takım var (en azından son 30dk öyleydi izlediğim)
Şu feneri gözünde büyüten hata yapar Erzurum muamelesi yapılması lazım oyun olarak,bu arada Fenerin bu hafta artık kazanacağını düşünüyorum bu hafta olmazsa şaşırtıcı şekilde Beşiktaş maçında.

Umarim Ersun gelmez

Devre arasina kadar Cocu ile devam etsinler,Türkiye ligini hafife alan yabanci hocalarin sonlari nasil bitti biliyoruz

Benzia'nın nesini beğendi bunlar ? Yorumları okuyorum adamlar Sneijder muamelesi yapıyor Benzia'ya.

Şu takımda ne Benzia'yı ne Barış'ı ne Eljif'i gerçekten yorumlama şansı bulabilirsin. Kaybolup giderler bu dağınıklıkta. İyi mi kötü anlayamazsın.

Geri
Üst Alt