STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Frey ve Karius zamanında aynı dizide oynamış çok önemli bir dizi.
edit:muğdat bile varmış
1537807479899.webp
1537807541951.webp

1537807590666.webp

0-0 bitip, her 2 takımdan da 4 er kırmızı ve 7 şer sarı kart görüldüğü, tribün olaylarının yaşanıp fb ye 5 maç kapatma cezasının verildiği, zımbacının Türk futboluna dair felsefi konuşma yapıp istifa edeceği çekişmeli 1 derbinin oynanmasını dilerim.(Cocu da lig sonuna kadar kredi kazanacak, büyük maçı kaybetmiyor sonuçta :ka:)
kırmızı kartlar şu şekilde olabilir:
BJK:Karius, Babel, Medel, Adriano
FB:Skrtel, Benzia, Slimani, Ayew

Uçan Kafa göz ? burun ? böbrek, dalak görüp, kemik sesleri duyduğumuz 1 müsabaka olması ümidi ile.

Keşke hakem de Ali PALABIYIK olsaydı iyice gerilim olurdu.

Uçan Kafa göz ? burun ? böbrek, dalak görüp, kemik sesleri duyduğumuz 1 müsabaka olması ümidi ile.

Keşke hakem de Ali PALABIYIK olsaydı iyice gerilim olurdu.
Beşiktaşın çocuğu Mete Kalkavan daha uygun olmaz mıydı xD bir kaç 1000 kişi sahaya inerdi vereceği 2-3 hatalı kararla.

Yav şerefsizim aklıma geldi 9'daki maçın kadrolarını 7'de Şenol Güneş vermez dedim kesin bi iş çeviriyor dedim sonrada dedim bu kadar kötü gıcık olamaz dedim şimdi kadro değişti.
(başka bi sebebi varsada günahını alıyorum şuan)

Beşiktaş XI: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Lens, Babel

Atiba mı ? :D adam ilk defa bu maçta ilk 11 de heralde tam takip etmiyorum ama. 37 yaşındaki bitik topçuyu derbide oynatmak da iyiymiş

Medel cezalı olduğu için oynatmak zorunda kalmış Şenol. Necip'e falan güvenememiş demek ki zaten fazlasıyla yumuşak orta sahaları..

Maç başlamadan görüşünüzü belirtin bakalım tek cevap alalım.
-Volkan Demirel oynamalıymıydı?
-Atiba tercihini nasıl buldunuz?
-Ljajic oynamalımıydı?
-Babelin forvet oynaması doğru karar mı?
-Topal stoper oynamalımıydı?

Reyes faktörü ile beraberlik olur gollü diye düşünüyorum.

İyi oynarsa FB 2-1 kazanır.

Şu maçı kola ve cipslerle yiyin birbirinizi modunda izlemek vardı. Bizim takım bunu bize çok gördü, izlemeyeceğim derbiyi. İki taraf da beter olsun diyecek bir şeyim yok.

Geri
Üst Alt