Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.702
- 4.223
- 1.198
İnsallah alirlar iki hareket yapiyor yirmi.dk. orta da yokBunlar benziayı alır seneye 7 milyon birşey değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsallah alirlar iki hareket yapiyor yirmi.dk. orta da yokBunlar benziayı alır seneye 7 milyon birşey değil
Sadece bi defa gösterdiler de sanki elle vurdu. Var uyuyor mu tam işe yarayacağ yerdeatiba topu avuçlamamış mı ben mi yanlış gördüm
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pepe olabiliriki takımdan bir kişi kırmızı kart görcek olsa kimleri isterdiniz??ikinci soru fenerde birinin kırmızı görmesi çok farkedermi???![]()
Benim bildiğim opsiyonluydu sankiBenzia geleceğin oyuncusu diyorlar da bu adam kiralık ve opsiyonsuz , ne sacmaliyorlar anlamıyorum. Geleceğin kadrosu dedikleri 2 adam da gidecek yani slimani vw benzia. Neden böyle seviniyorlar anlamıyorum, sanki tapuları bunlarda mallar
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne diyosun yine MKFener iyi transfer yapıyor, kiralıyor diyenler online; evet!
Fb kadrosu berbat, neresi iyi . Bir slimani farkı var diğerleri boşFenerle bjk deki kadro bizde yok gerçekleri de konuşmak lazım
İnsallah alirlar iki hareket yapiyor yirmi.dk. orta da yok
Yok ya bence Belhanda dan.farki yok ahanda bittiBence bu seneki en iyi transferleri. Şuana kadar beğendim ben