STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

İkisi de birbirinden leş.Al birini vur diğerine.Umrumda değil skor.3'er kırmızı karşılıklı çıksın.4-5 maçlık cezalar gelsin.Akhisar'ı yenelim sonra çay kahve alıp izleyelim sirki

Besiktas kazansın, fener nakavt olsun. Biz bjkyi tokatlarız.

Bu macin anlam kazanmasi icin once Akhisari yenmeliyiz. 3 puan aldiktan sonra ilk istegim berabere bitmesi sonra da fenerin kazanmasi. Fenerin kazanmasi onemli degil cunku daha cok puan kaybederler. Bjknin iyi kotu kadrosu var
Yine de bjk kazanirsa kotu olmaz. Fener daha 6. haftadan lige havlu atar ve gelecek seneler icin de yarisin icine giremezler. Bu 2 3 sezon lig biz ve bjk basak arasinda gececek gibi

Eğer seyirci olayları olmazsa kargalar alır gibi duruyor. Fener bildiğin leş kargalar nekadar leş olsada fenerden iki tık daha iyi. Yazmıştım tekrar ediyim dursun bir kenarda skor 0-2 yada 1-3

Ekipmanları hazırlayalım.

Ekli dosyalar

• 66D0ADB7-BBDD-479D-8C14-CF3893D5A67A.webp
    66D0ADB7-BBDD-479D-8C14-CF3893D5A67A.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 31
boyle bjk'nin fenere karsi buyuk favori goruldugu maclarin tamaminda fener kazanmistir. fener o gun deli gibi oynar veya rezilleri oynar bjk 10 kisi kalir ama bir sekilde yine kazanir o maci fener. bakin gorun. mac sonu senol gunesin destan-i feryadlarini kulaklarimda isitiyorum

ikisi de birbirlerinden leş 2 takım.
hakem faciası ile fenerin kazanacak gibi geliyor bana.
fener kazansın zaten onlar bu sene jöle kıvamındalar her an dağılabilirler.
öteki ezikler zaten bu sene bir hükümleri yok o yüzden boş yere havaya girmelerine gerek yok.

Fener şu haliyle bile bir Kadıköy derbisinden yenilmeden ayrılırsa daha da derbi vermez iç sahada.

rasyonel olarak bjk kazanmalı ama fb kazanmak icin her seyi(!) yapacaktır son maclardan sonra

Kargaların yerine keşke biz oynasaydık bu hafta bunlarla diye düşünen bir tek ben değilim herhalde?

Fener iç sahada Beşiktaş'a yenilmez, kazanacak gücü de yok, gerecekler yine ortamı. 1-1 biter diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt