STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Eyyy Besiktasli kardeslerim bu alemin krali Senol Gunes'in kani yerde mi kalacak? Buna izin vermeyin!

700x79590_gezi2_2.jpg

Kendilerinden bu rekoru geliştirmelerini bekliyorum
Mesela ağlak beyimiz
Maç devam ederken 4.hakemin yanına gelip
Hamamda karılar nasıl bayılır onu yapsın
Taraftar gaza gelip Şenol’un üstüne MUZ atsın(yapmadıkları şey değil)
Aydınus oyuncularla sohbet ederken o sırada oyuncular tekme tokat birbirine girsin.
Kaleci volkan babelin yanına kadar gelip saçına tüküreyim tipsiz pezo desin ve 5 maç ceza alsın
Taraftar galyana gelip Fırat’a küfretsin.
Hakem soyunma odasına girsin
Aziz Yıldırım geri dön naraları Kadıköy’ü inletsin.
Ali Koç tribünde ağlasın

Fener kazansın her türlü işimize gelir

muthis keyifli bir mac olacagi asikar
fbliler barut gibi
senol ve q7 provokasyona hazir
hoca da buyuk imparator firat aydinus
kah tribunleri kah futbolculari kah tdleri kah hakemi izleyecegiz

Şu Bjk'nin kepaze olmasını istiyorum hem de sırf taraftarından dolayı sağolsunlar 2 senede 20 yıllık nefret ettirdiler.

Beraberlik iyidir. Cocu hocamın erkenden biletinin kesilmesini istemem.

Fenerbahceye canı gonulden basarilar diliyorum. Koku hocam kredi kazanırken küfürbaz haydonun takiminin karısmasini istiyorum.

Fırat Aydınusu tek bir şeyini severim o da Beşiktaş-Fener Derbisinde En az 1 topçuya kırmızı kart çıkarmasıdır. Bol kartlı fener galibiyetiyle bitmesini istediğim maç.Cocu kalır 10. hafta fişlerini biz çekeriz

Fenere kayıp ettirmezler diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk başta fener kazansın diyordum da düşündükçe bu adilerin sevinmesini istemem bjk zaten nefret camia en iyisi berabere bitsin her türlü bize yarar

Bizim için beraberlik en iyi seçenek ama fenerde hicbisey yok. Baya kazmalar. Slimani ve ayew i tutmakta pek zorlanmaz kargalar. Kanatta yok fenerde. Bjk çakacak bunlara gibi.

Hiç öyle analize gerek yok, 2 penaltıya bakar ne olduğunu anlamadan 2-1 biter maç.

bjkliler fenerin presine karşı dan dun topa vurmaktan başka bir şey yapamayacaktır

Geri
Üst Alt