STSL 18/19 H:6 | Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Beşiktaş ya hiç gol bulamaz ya da bitane atar.beraberlik görünüyor.

Beşiktaş ya hiç gol bulamaz ya da bitane atar.beraberlik görünüyor.

aynen öyle sergi , forumdakiler hiç kadıköyde derbi oynayan feneri izlememiş gibi yorumlar yapıyor aklım almıyor

jailson pogba gibi mehmet topal matic gibi oynayacak bjknin zayıf fizikli orta saha oyuncuları top göremeyecek , pozisyon bulsalar desen gol atacak adam yok

aynen öyle sergi , forumdakiler hiç kadıköyde derbi oynayan feneri izlememiş gibi yorumlar yapıyor aklım almıyor

jailson pogba gibi mehmet topal matic gibi oynayacak bjknin zayıf fizikli orta saha oyuncuları top göremeyecek , pozisyon bulsalar desen gol atacak adam yok
Beşiktaş abartılı hareketlerde bulunabilir.kirmizi kart vs olasi.bjk pozisyon bulacak ama atamayacak galiba.fenerde pozisyon bulabilir ama hayal kırıklığı gorunuyor?

Fener kazanacak buyuk ihtimal

Kavgali dövüslü bir mac olmasini bekliyorum

Bizim maçtan sonra olmasına rağmen hazırlıklarım tamam(Avatar)
1537656273631.webp
1537656356050.webp
1537656304823.webp

Biz kazanalim. Fenerde kazansin, bjk ile puan farkini 5 yapalim. Cocuman kalsin

Kavga kaos özellikle son yıllardan beri artarak devam eden sinir stres hali bu maçı rahatlıkla fenerbahçeye getirecek etkenlerdi hatta önceki mesajlarımdada fenerin kazanacağını kazanmasını istediğimi söylemiştim.
Fakat şöyle bi kaç durum kafama dank etti Fenerbahçenin başkanı Ali Koç , Aziz Yıldırımdan gerçekten görevi kaos anlamındada devralabilmişmidir Aziz Yıldırım arka tarafta fena işler çevirerek maça hazırlanıyordu Ali Koç ne kadar yapabilir Kadıköy yenilmezliğini koruyabilir mi bundan sonra?
İkinci büyük etken hocaları Cocu , adam çok kırılgan ve yumuşacık bi takım yapmış bu takım gerçekten derbide sertlik koyabilir mi?
Son yıllarda Volkan,Josef çirkeflikleriyle maçlara damga vuruyorlardı şimdi bi Volkan kaldı onlardan az miktarda Skrtel..

Tüm şartlar Beşiktaş'ın kazanmasını gerektiriyor lakin ben berabere biteceği kanaatindeyim

Maçta olaylar çıkması için ilk golü Beşiktaş'ın atması ideal olacaktır.

Avrupa ve Ortadoğu'nun birçok ülkesinde ve Kuzey Afrika ülkelerinde yayınlanacak bu özel derbide olayların çıkmamasını diliyorum.

Geri
Üst Alt