STSL 18/19 H:7 | Rizespor 3-0 Fenerbahçe | MS | 30 Eylül

Başlıkta ki Fener’in puan kaybedeceğine ilişkin yorumlar tarafımı ziyadesi ile endişelendirmektedir.

Gamlı baykuşlar Heyeti iş başında. ?

Akhisar'ın bizi yenmesinin sebebini Akhisar'da Trabzon kökenli oyuncuların olmasına bağlayan hıyarların millete gamlı baykuş demesi yine dangalaklık belirtisi olmuş.

normalde rizenin fenere karşı bırakın galibiyetini ve beraberliği bile yoktur şu ana kadar. okan birşeyleri değiştirebilecekmi göreceğiz.

Geçen bunların zagreb maçını izliyodum mehmet topal ı her gördüğümde Türk futboluna attığımız en büyük diye düşündüm bu adamı milli takıma bulaştırdık yazık ettik diyede düşündüm

biz bu rizeyi en son nezaman yendik hatırlamıyorum fener ise 3mü atar 4mü atar onu konusuyorlar

Rize Fener'i en son 2006/07 sezonunda yenmis.

Ondan beri 11 kez karsilasmislar ve üc tane berabere biten mac haric Rize banko yenilmis.

Fener bu sürede oynadigi 5 deplasman macinin 4 tanesine fark atmis Rize ye ( 1:5, 1:5, 1:4 ve 2:4).

biz bu rizeyi en son nezaman yendik hatırlamıyorum fener ise 3mü atar 4mü atar onu konusuyorlar

En son kupa da 2016 da Riekerink ile yenmistik.

Ondan önceki en son Rize deplasman galibiyetimiz Feldkamp ile 2008 deydi. 5-2 kazanmistik, Nonda hattrick yapmisti.

Rize malatya macini seyrettim. Rize bu ligde kimseye yenemez de okan hoca belki puan alir

Okan hoca yapar gene bir güzellik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fb öbür hafta Başak ile oynuyor. Rize henüz 2 puanda. Geçen hafta Akhisar'da olduğu gibi bir patlama yaşayabilirler.

Fener 4 mü yoksa 5 mi atar acaba?

Bu hafta sonu bültendeki en banko maç.

sent via GSC

Geri
Üst Alt