STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Ts maçı başladı baskı yaptılar acemice hatalar yaptık 1 oldu hiçbir şey anlamadan 2 oldu maç koptu ama o maçta kadro çok kötüydü o maçı almamız mucize olurdu o kadroyla.

Akhisar maçında daha iyi kadro vardı ts maçına göre ama yine ideal kadro yoktu sahada ilk yarı da bir sürü kaçırdık yetmedi rodri penaltıyı kaçırdı iyice tüy dikti 1.golü yedik ve maç bitti.

Porto maçında Donk ve Linnes'in olması bize ayrı sertlik kattı bu Akhisar ve Ts maçlarında yoklardı çok yumuşak bir takım olmuştuk.

Ndiaye , Fernando , Donk orta sahasıyla Antalya'yı duman ederiz ne şekil oynarsak oynuyalım.

Bak işte burada hataya düşeriz rakibi küçümseyerek en başından itibaren takıma zarar veriyoruz bu yüzden atarız mantığıyla hareket edersek gençler, akhisar, kasımpaşa, sivas maçları gibi sonuçlar alırız. Rakibi ciddiye alıp 0-0'ı da değersiz gördüğümüz sürece ilk golü yediğimiz zaman çözülüyoruz çünkü oyunu çevirecek ekstra oyuncularımız yok 0-1 oldu mu ortalığı toz dumana çeviyoruz ama o 0-0 / 0-1 arası oynanan oyunu daha bu sezon şimdiye kadar doğru oynayamadık.

Ankaragücü - Galatasaray(İlk gol Ankaragücü)
Trabzonspor - Galatasaray(İlk gol Trabzonspor)
Akhisar - Galatasaray(İlk gol Akhisar)

Akhisar maçında altın tepsi de fırsat geliyor penaltı atamayıp fark yiyoruz bütün takıma antrenmandan sonra 30 dk penaltı çalışması yaptırım.

Donk - Fernando ikilisi Ndiaye - Fernando ikilisinden çok daha iyi ikililer Ndiaye'yi öne atmak mantıklı olacak hatta ileri 4'lü baya hızlı olacak tabi bu takımın en büyük zayıf noktası ara pas ve defans arkalarına koşuları 0-0'ken bulamıyoruz. Yerleşik hücum etmeye çalıştığımız da top kayıplarında bizim stoperler orta alanda olduğu için rakibin hızlı oyuncuları da bu boşlukları değerlendiriyorlar. Porto gibi zorlu bir deplasman da güzel futbol oynadık üzerinden yaklaşık 67 saat sonra maça çıkıyoruz umarım bam güm bam oynamayız en son istediğim olay organizasyonsuz saçma sapan işlerle hücum etmek boş alan bulana kadar gerekirse 90 dk çevirmeliyiz.

Bak işte burada hataya düşeriz rakibi küçümseyerek en başından itibaren takıma zarar veriyoruz bu yüzden atarız mantığıyla hareket edersek gençler, akhisar, kasımpaşa, sivas maçları gibi sonuçlar alırız. Rakibi ciddiye alıp 0-0'ı da değersiz gördüğümüz sürece ilk golü yediğimiz zaman çözülüyoruz çünkü oyunu çevirecek ekstra oyuncularımız yok 0-1 oldu mu ortalığı toz dumana çeviyoruz ama o 0-0 / 0-1 arası oynanan oyunu daha bu sezon şimdiye kadar doğru oynayamadık.

Ankaragücü - Galatasaray(İlk gol Ankaragücü)
Trabzonspor - Galatasaray(İlk gol Trabzonspor)
Akhisar - Galatasaray(İlk gol Akhisar)

Akhisar maçında altın tepsi de fırsat geliyor penaltı atamayıp fark yiyoruz bütün takıma antrenmandan sonra 30 dk penaltı çalışması yaptırım.

Donk - Fernando ikilisi Ndiaye - Fernando ikilisinden çok daha iyi ikililer Ndiaye'yi öne atmak mantıklı olacak hatta ileri 4'lü baya hızlı olacak tabi bu takımın en büyük zayıf noktası ara pas ve defans arkalarına koşuları 0-0'ken bulamıyoruz. Yerleşik hücum etmeye çalıştığımız da top kayıplarında bizim stoperler orta alanda olduğu için rakibin hızlı oyuncuları da bu boşlukları değerlendiriyorlar. Porto gibi zorlu bir deplasman da güzel futbol oynadık üzerinden yaklaşık 67 saat sonra maça çıkıyoruz umarım bam güm bam oynamayız en son istediğim olay organizasyonsuz saçma sapan işlerle hücum etmek boş alan bulana kadar gerekirse 90 dk çevirmeliyiz.

Dediğim 3 lü çıkmıyor ki çıksa görürsün farkı.

Belhanda gibi işe yaramaz biri oynar Donk oynamaz orta saha yine yumuşak olur.

Dediğim 3 lü çıkmıyor ki çıksa görürsün farkı.

Belhanda gibi işe yaramaz biri oynar Donk oynamaz orta saha yine yumuşak olur.
Ne yazık ki yarın Belhanda oynayacağı gibi bir gerçekte var umarım oynamaz ama Terim'in ona karşı ilgisini hepimiz biliyoruz şöyle sürpriz olsa da dediğimiz 3'lü çıksa :D

Ne yazık ki yarın Belhanda oynayacağı gibi bir gerçekte var umarım oynamaz ama Terim'in ona karşı ilgisini hepimiz biliyoruz şöyle sürpriz olsa da dediğimiz 3'lü çıksa :D

Hocanın sevdiği yok ya mecburiyetten oynatıyor.

Akbaba sağlam olsa oynatmazdı.

Ama benim ümidim var yarın belki oynatmaz ortada Feg'i görebiliriz.

Hocanın sevdiği yok ya mecburiyetten oynatıyor.

Akbaba sağlam olsa oynatmazdı.

Ama benim ümidim var yarın belki oynatmaz ortada Feg'i görebiliriz.
Sonuç galibiyet olsun artık kim oynarsa oynasın o duruma geldik umarım şu milli araya güzel bir skor ve galibiyetle gireriz sonrası için daha da iyi olacaktır :D

Belhandayı kadroda gormek ıstemıyorum onun yerıne selcuk ınan oynasın ben okeyım en azından pas alısverısı yapar

İçimizi ısıtan en guzel sey senin sevgin
Bugün Günlerden Galatasaray

şansızlığımızı kırıp kazanırsak şampiyon oluruz

Nedense hiç umudum yok. 0 yazalım da eğer puan alırsak seviniriz.

muslera-linnes-ozan-serdar-nagatomo-fernando-donk-ndiaye-rodriques-onyekuru-sinan bu kadro ezer geçer...

Ben Porto maçında Maicon başta birkaç oyuncuya kızmış olabileceğini ve bu maç için cezalandıracağını düşünüyorum.

Maicon yerine Ozan oynar banko.
Belhanda ile Feghouli'yi değiştirebilir.
Hücumda etkinliği artırmak için Mariano yapabilir Linnes'in yerine.

Benim beklediğim kadro:

---------------Muslera----------------
Mariano--Ozan--Serdar--Nagatomo
--------------Fernando---------------
----------Ndiaye---------------------
Onyekuru--------Feghouli-----Garry
----------------Sinan-----------------

Puan kaybı yükleniyor

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacağımızı düşünüyorum.

sent via GSC

Deplasman da artık kazanalım.