STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Merak etme annene kufr etmiycem o senin gibi karakter yoksunlarina yakışır ancak. Sen annene selam söyle ellerinden öpüyorum. Anneler kutsaldır. Kaybedince anlarsın. Senin gibi seref yoksunu değilim burda anne lafını araya sokusturup laf sokmaya calisiyim. Şimdi defol. Annen senin böyle karaktersiz olmanı istemezdi. IQ ortada sıkışınca lafı anne gibi kutsal yerlere çekmek. Ama senin derdin belli sen Galatasarayli değilsin. Senin fener yada bjk li olduğunu biliyorum ama yinede annene kufr etmiycem
Anana mi kufur ettim simdi? :asd:
Valla anamada kufur edebilirsin senin lafin mi bana koyacak lan :asd:

kazandık kazanmasına ama çok iyi bir oyun oynayamadık,gary çok büyük düşüşte ya...
Düşüşte olduğuna katılmıyorum. Rakip ona gore önlemini alıyor... topu aldığında önünde 2 adam aut çizgisine de 20 mt kalmış oluyor... yaşlanan rakibe karşı sıkıntı yaşaması normal...

Bunu aşarsa muhteşem bir adam olur... aşamazsa kontratak golcüsü olarak kalır...

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu rahmi kuş olduğunu belli edecek ne yapacak daha fazla bilmiyorum sonra biz ceza alıyoruz bişey deyince. Yönetim bir bakın şu adama bir inceleyin.
Merak etme oglum yonetim benim kim oldugumuda cok iyi biliyor kendimde yonetimin parcasiydim bir ara. Ama senin gibi dunku bebeler ne bilirsiniz anca kus kus diye bagirirsiniz :asd:

tsi 21:45 itibariyle 2li kapismada bulunup huzursuzluk cikaranlar konudan mihlanacaktir.

Mod Arkadaşlar burası Galatasaray forumu, takımımız lider ve şampiyonluk mücadelesi veriyor, takımın başında Divan kurulu üyesi 7 kere şampşyon olmuş Galatasaray hizmet süresi buradaki çoğu insanın yaşından fazla bir insan var ve ona bazıları hakaret ediyor ve izliyorsunuz.

Burası iyiden iyiye antuya benzedi. Artık bir çeki düzen verme zamanı gelmedi mi ?
Mail kampanyası mi düzenlesek modların entry algısı gidik galiba :)

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ahmet cakarlar ve kuslar agliyor var nerde gol foul diye HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

Iyi pozisyona girdik 2.yari ama kici kalkik rodrigues,belhanda ve forvette ne yazıkki yokları oynayan sinanla anca bu kadar oluyo

Bu deplasman cok önemliydi bence, hem Porto maci sonrasi hem de su lanet olasi Milli ara öncesi moral depolamamiz iyi oldu.

70'li dakikalarda hocaya söyleniyordum; kadro bu, oyuncu değiştirmekle bi cacık olmaz. teknik taktik değişiklikler dene, ne bileyim Belhandayı kanatta dene, Linnes-Mariano arkalı önlü oynat, Feghouliyi al forvet arkası oynat, uzun adam al ona topla şişir, geri çekil kontaatak dene, .... vs vs bişeyler dene. 70 dakka bi halt olmamış görüyosun tıkanmış debeleniyoruz işte. Nihayet böyle bir deneme yaptı. Çekirgemiz bir hafta daha sıçradı kaldı 10 hafta. Devre arasına kadar böyle ite-kaka kazasız belasız gideriz inşallah. Gerçi o zaman bile forvet alabilir miyiz bilmiyorum. UEFA bize kafayı taktı. Bonservissiz Lacina Taoreyi şimdiden getirip 3 ay Floryada çalıştırsak ocakta hazır olarak faydalansak çok iyi olur. son olarak Maçın iyileri; Ndiaye, Ömer, Ozan

Geri
Üst Alt