STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Ozan olmaz bu çocuğu harcamayin deplasmanlarda oynayacak kadar pişmesi henüz yazık etmeyin şu çocuğa
Katılmıyorum bu görüşe.Millet 17 yaşında çocukları CL'de oynatıyor biz bir Antalya deplasmanında oynatmaya korkuyorsak kapatalım altyapıyı boşuna masraf.

Ozan olmaz bu çocuğu harcamayin deplasmanlarda oynayacak kadar pişmesi henüz yazık etmeyin şu çocuğa
Antalya'ya 2 maçtır izliyorum evet doukara çok güçlü ama takım olarak çok iyi kapaniyorlar Malatya tarzı oyun oynuyorlar eğer gol atamazsak mutlaka yeriz forvet dahil komple topun gerisinde kapaniyorlar
Çok sut atmamız lazım anca öyle açarız
Maicon hata yapacagina Ozan yapsin nolacak sanki?

Ozanda bencede ışık var buna katılıyorum ama çok hata yapıyor yanında kaliteli lider bir stoper olsa hem siritmaz hem öğrenir Semih ufa gibi şu durumda serdardan ne ogrenecek
Hadi ozanı geçtim Antalya maçında penaltı kazandık diyelim kim atacak bilen varmı hoca bile bilmiyor bunu düşünün penaltı olunca gol diyemiyoruz artık bir takım bunu nasıl çözemez heleki Terim'in olduğu bir takım bunu nasıl çözemez aklım almıyor

Ozan ligde oynar. Ama şampiyonlar liginde falan madara ederler sacmalamayin.
Maicon kornerden yediğimiz golde hatalı ama onun dışında gayet iyi müdaleleri vardı.
Ligde Ozan Serdar oynarsa oynar ama Avrupada Maicon Serdar devam.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera
Linnes-Ozan-Serdar-Nagatomo
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Garry
Sinan

Dün bardak tasti benim icin Maicon'a dair kücük de olsa bir ümidim vardi ama dünden sonra o kücücük ümit de yok olup gitti.

Artik yerine Ahmet mi oynar yoksa Ozan mi yoksa Donk mu bilemem ama Maicon olmasin.

Oyuncular maç seçer oyuncular bazı maçlarda lakayt oynayabilir bu her takımda her oyuncuda olabilir ama bu durumu engelleyecek çözüm bulacak kişi teknik direktordur taraftar veya yönetici değil

Pozisyona girip gol atamıyorsak da son dakikalarda defansı boşaltıp bam bam bam hücum yapmaya gerek yok yenemiyorsak da en azından 1 puan alalım artık gerçekten deplasman da kaybetmekten yorulduk geçen sene 7 mağlubiyetten 4 beraberlik olsa 31 veya 32 hafta şampiyonluğu ilan ederdik. En basit örneği gençlerbirliği ve kasımpaşa maçlarıdır çok rahat 1'er puan alabilecekken kontrolsüz gol denemeye devam edince 2 takımda bizi cezalandırdı.

Oyuncular maç seçer oyuncular bazı maçlarda lakayt oynayabilir bu her takımda her oyuncuda olabilir ama bu durumu engelleyecek çözüm bulacak kişi teknik direktordur taraftar veya yönetici değil

Hocanın aldığı topçular yapmıyor bu işi hepsini kadro dışı bıraksa oynatacak topçu kalmıyor hoca ilk defa bu kadar çaresiz kalmıştır Tudorsun Aş nin aldığı korkak, ezik, maç seçen, gevşek topçularla uğraşıyor.

porto macindan sonra morel 0 oldu yav, bu maca konsantre olamiyorum... acikcasi pekte umrumda degil gibi

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Nagatomo
Fernando
Donk
Ndiaye
Feghouli
Rodrigues
Sinan

11'i ile çıkalım.

tekrarliyorum bundan sonra:

--------------------------------------------Muslera-------------------------------
Linnes------------Donk/Ozan-----------------------------Serdar---------------------Nagatomo
----------------------------------Fernando-------------Ndiaye--------------------
Onyekuru------------------------------------Feghouli--------------------------------Garry
--------------------------------------------Eren/Sinan.----------------------------------

haric kadro sacma olur hoca. Ic sahada Mariano oynatirsin yeter

Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok’un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan’ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Geri
Üst Alt