STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Sinan forvette Eren'den iyiydi oyun anlamında,gol atmaya başladı mı burada herkes methiyeler düzecek
Oyun anlamında ne yaptıki

Daha doğrusu bu fikre sahip olmak için öncelikle set hücumu yaptığımız bir maçta oynaması lazım, stoperlerle mücadeleye girmekten kaçınmamalı.

bu demek oluyor ki Sinan forvet olacak.
zaten tek işe yaradığı yer orası bence.

Onyekuru'dan forvet olmayacağına göre tek alternatif sinan kaldı.

porto maçının ilk 11'i ile aynı olur. Sadece Belhanda yerine, Ndiaye oynar ve belki onyekuru yerine feghouli. Gerisi aynı..

Belhandanın oynayacağını hiç sanmıyorum o sırıtmalarından sonra.
Ndiaye oynar 10 numarada zaten Osmanlsporda da 10 numara idi kendisi.

Eski terim olsa alternatifi olmasa bile o Faslı cingeneyi oynatmazdi ama yeni terim bırak oynatmamayi adama övgüler düzüyor

--------------Muslera-----------------
Mariano--Ozan--Serdar--Nagatomo
--------------Fernando---------------
-----------Ndiaye---------------------
Onyekuru---------Feghouli----Garry
---------------Sinan------------------

Survivor konusu mu bu acaba son yorumlar futboldan uzakta baya

Bence bu maça çıkmamız gereken 11
41790.jpg

1)Antalyaspor çok iyi kontraya çıkabilen bir takım Maicon 'la oynamak kendi ayağımıza sıkmak olur. Ozan 'ı kazanmaktan yanayım

2)Sağ bek artık sahibi olan Mariano 'ya emanet edilmeli, Mariano sadece Galatasaray 'ın değil ligin de en iyi sağ beki

3)Yine bir deplasman maçı yine Porto 'da olduğu gibi orta alanı rakibe bırakmamamız lazım Fernando-Donk ikilisi ile başlamaktan yanayım

4)Belhanda denilen herif kesinlikle oynamasın Belhanda 'yı ilk 11 görürsem direk çıkar izlemem bile maçı o gülüşünden sonra nefret ettim. Ndiaye oynasın orda gerekirse

5)Rodrigues artık çok şımardı ne pas verir ne çizgiye iner anca ben top süreyim , ben şut çekeyim modunda kaç haftadır 1-2 maç yedek kalması herkes için iyi olacaktır diye düşünüyorum

6)Feghouli 'yi sağ kanada yazdım sebebi oyun zekası , kalitesi vs. değil yazdım çünkü bu takımda Mariano 'yu oynatabilen tek adam

7)Eren 'in 1 senedir gösteremediği etkinliği Sinan gösterdi forvet olarak üstelik Porto deplasmanında bir tek gol atamadı ama canı sağ olsun o gollerin geleceğini de biliyorum

Bence bu maça çıkmamız gereken 11
41790.jpg

1)Antalyaspor çok iyi kontraya çıkabilen bir takım Maicon 'la oynamak kendi ayağımıza sıkmak olur. Ozan 'ı kazanmaktan yanayım

2)Sağ bek artık sahibi olan Mariano 'ya emanet edilmeli, Mariano sadece Galatasaray 'ın değil ligin de en iyi sağ beki

3)Yine bir deplasman maçı yine Porto 'da olduğu gibi orta alanı rakibe bırakmamamız lazım Fernando-Donk ikilisi ile başlamaktan yanayım

4)Belhanda denilen herif kesinlikle oynamasın Belhanda 'yı ilk 11 görürsem direk çıkar izlemem bile maçı o gülüşünden sonra nefret ettim. Ndiaye oynasın orda gerekirse

5)Rodrigues artık çok şımardı ne pas verir ne çizgiye iner anca ben top süreyim , ben şut çekeyim modunda kaç haftadır 1-2 maç yedek kalması herkes için iyi olacaktır diye düşünüyorum

6)Feghouli 'yi sağ kanada yazdım sebebi oyun zekası , kalitesi vs. değil yazdım çünkü bu takımda Mariano 'yu oynatabilen tek adam

7)Eren 'in 1 senedir gösteremediği etkinliği Sinan gösterdi forvet olarak üstelik Porto deplasmanında bir tek gol atamadı ama canı sağ olsun o gollerin geleceğini de biliyorum
Katılıyorum yüzde 95 oranında.
Fakat brezilya tayfasini sevdiğim icinmidir her sövdüğümüzde bir şekilde gönlümüzü aldığı içinmidir bilmem Ozan yerine Maiconu koyuyorum ben.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum yüzde 95 oranında.
Fakat brezilya tayfasini sevdiğim icinmidir her sövdüğümüzde bir şekilde gönlümüzü aldığı içinmidir bilmem Ozan yerine Maiconu koyuyorum ben.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla reis Maicon 'u hiçbir zaman Galatasaray stoperi olarak görmeyeceğim ben. Porto maçında gerçekten çok güzel top oynadı herif ama geldi kornel pozisyonunu en güzel yerden izledi o Marega denilen herife zorla gol attırdı. Bu gibi hatalarından 984919 tane sayabiliriz hepimiz

Kesinlikle kötü bir defansçı demiyorum ama en iyi oynadığı maçlarda bile 1 hatasıyla tüm takımı yakıyor ...

Geri
Üst Alt