- 29 Temmuz 2011
- 17.502
- 8.944
- 1.738
Adamsanız bu maçı alırsınız ulan o kadar diyorum yeter ya futbolculuğunu filan geçtim insan olarak bi reaksiyon vermek gerek bu ezikliğe ve bence o maç çoktan geldi de geçiyor bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yildizlarla dolu takimin en kaliteli kadrosu. Ama hoca asla cikartmaz. Öz evladı linnes ve onyekuru kadroda olacaktirAptalca bi 11
Maicona gerek yok ozan oynasin
Mariano arenada top oynamiyor deplasmanda oynatmak intihar
Belhanda hiyari yerine temposunu tuttaramamis ama ortada etkili olan feghouli oynasin onyekuru da sagda koşa dursun?
Maglubiyet kadrosu bu umarim cikmayiz boyle
Yildizlarla dolu takimin en kaliteli kadrosu. Ama hoca asla cikartmaz. Öz evladı linnes ve onyekuru kadroda olacaktir
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yildizlarla dolu takimin en kaliteli kadrosu. Ama hoca asla cikartmaz. Öz evladı linnes ve onyekuru kadroda olacaktir
Evet isim seviciyimLinnes Mariano yu dozer gibi ezer bu sezon. Cok daha iyi oynuyor. Bunu kabuletmeyen İsim sevicidir. Yildizsporludur
Git bayern real felan tut o zaman.
linnes ve onyekuruyu begenmiyon mu. oz evladi belhandaYildizlarla dolu takimin en kaliteli kadrosu. Ama hoca asla cikartmaz. Öz evladı linnes ve onyekuru kadroda olacaktir
Sert ama top tutamayan/top çeviremeyen orta sahalardan her daim nefret etmişimdir. Böylesine hızlı kanatlar ve hücumcü bekler sahadayken bunları besleyecek adam olmaması üzer beni.
Y bey miFat Hincal is basinda ha
Rahat bir galibiyet.
Dikkat ettiysen taraf belirtmeyerek olasılık momentumunu büktüm.Agabey ne yaptin?
Dikkat ettiysen taraf belirtmeyerek olasılık momentumunu büktüm.
Hislerime güvenirim.Akhisar macinda da fark bekliyordun.
Tahminlerin tutuyor formdasin şu siralar
Onyekuru overratedlinnes ve onyekuruyu begenmiyon mu. oz evladi belhanda