STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

images%20(64)_1.webp

Sert ama top tutamayan/top çeviremeyen orta sahalardan her daim nefret etmişimdir. Böylesine hızlı kanatlar ve hücumcü bekler sahadayken bunları besleyecek adam olmaması üzer beni.

Bu sebeple her ne kadar sinir olsamda el mecbur Belhanda apaçisi oynamalı. Ha diyeceksin çok mu iyi top dağıtıyor, hayır ama elde daha iyisi yok.
Feghouli var renktaşım

İnan Belhanda 'dan en son oynadığı Trabzon ve Porto maçında o kadar nefret ettim ki gelsin Atalay Babacan oynasın ama Belhanda oynamasın bir daha ...

Feghouli var renktaşım

İnan Belhanda 'dan en son oynadığı Trabzon ve Porto maçında o kadar nefret ettim ki gelsin Atalay Babacan oynasın ama Belhanda oynamasın bir daha ...
Feg'i unuttum yav doğru haklısın en azından bir kaç maç denenmeli (y)

onyekuruyu deplasmanda kesmek bunama belirtisidir. insallah beinsportun 11 i dogru degildir

Overrated olabilmek için öncesinde yüksek bir seviyede iyi performans verdiğin 1 dönem olması lazım.

Onyekuru zaten ilk büyük takım deneyimini bizde yaşıyor. Hayır sayı ile mi veriyorlar anlamıyorum.

Olsa olsa bu seviyede oynaması için zamana ve gelişime ihtiyacı var diyebilirsin.

Overrated arıyorsan Feghouli ve Belhanda'ya bak.

olm ne yapın edin alın su macı ya lütfen

Overrated olabilmek için öncesinde yüksek bir seviyede iyi performans verdiğin 1 dönem olması lazım.

Onyekuru zaten ilk büyük takım deneyimini bizde yaşıyor. Hayır sayı ile mi veriyorlar anlamıyorum.

Olsa olsa bu seviyede oynaması için zamana ve gelişime ihtiyacı var diyebilirsin.

Overrated arıyorsan Feghouli ve Belhanda'ya bak.
Domfrated olabilir mi onlar

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Sinan.

muslera
mariano maicon serdar yuto
fern. badou
gary fegh belh.
sinan

..
hea

Tuhaf bir 11 açıkçası. Bein'dekini diyorum.

Geri
Üst Alt