STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Maicon ve Fasli kardesimizin sahada oldugu her 11 maglubiyete mahkumdur
Geçen sene o ikili varken şampiyon olduk, o kadar peşin hükümlü olma derim. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor yapacak bir şey yok, arka arkaya 2-3 kötü sonuç alınınca hep böyle devam edecek yanılgısına kapılmamak gerek zannımca. Bu maç reaksiyon maçı olacaktır diye düşünüyourm.

Maicon ve Fasli kardesimizin sahada oldugu her 11 maglubiyete mahkumdur

takim piknige gitmezse maglup fln olmaz bu tarz maho takimlara
ama akhisarda oldugu gibi piknige giderlerse maicon ve bhandasiz da marizlenmek kacinilmaz olur

Herşey hazır sadece başlama düdüğünü bekliyoruz
1538830018252.webp

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Ndiaye, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Sinan.

muslera
mariano maicon serdar yuto
fern. badou
gary fegh belh.
sinan

..
hea

Ne yapıyorsunuz Altan Bey! Takımın bu şekilde kazanma ihtimali yok. Tarihi fark olur diyeceğim gerçi de tarihi her deplasman yeniden yazıyoruz!

Ne yapıyorsunuz Altan Bey! Takımın bu şekilde kazanma ihtimali yok. Tarihi fark olur diyeceğim gerçi de tarihi her deplasman yeniden yazıyoruz!

ne 11 yapsam yeniliriz deniyor ztn sayin maho
bu sefer beindeki kadroya dizilis yaptim ona da yeniliriz deniyor
demek ki sahsima karsi bir operasyon soz konusu

Nasıl da herkes Sinan'ı forvet yazmaya başladı. Sonunda Eren'in bu sakatlığında Sinan (umarım) kendini ispatlar ve ocak ayına kadar forvet kalır; ocaktan sonra da iyi bir yedek olarak kenarda oturur.
Önceleri Muğdat yazıyordum da onu oynatmayacakları realitesiyle yüzleştim şimdi burdan yürüyorum

Tahminim

Muslera
Linnes
Donk
Serdar
Ömer
Fernando
Ndiaye
Onyekuru
Belhanda
Rodrigues
Sinan

Geçen sene o ikili varken şampiyon olduk, o kadar peşin hükümlü olma derim. Bazen futbolda böyle şeyler olabiliyor yapacak bir şey yok, arka arkaya 2-3 kötü sonuç alınınca hep böyle devam edecek yanılgısına kapılmamak gerek zannımca. Bu maç reaksiyon maçı olacaktır diye düşünüyourm.

Maicona bir nefretim var yav o yuzden oynamasini istemiyorum

ne 11 yapsam yeniliriz deniyor ztn sayin maho
bu sefer beindeki kadroya dizilis yaptim ona da yeniliriz deniyor
demek ki sahsima karsi bir operasyon soz konusu

Çıkar Belhanda'yı sok Donk'u Ndiaye yerine ileriye Ndiaye'yi koy.

Sonra çıkar Feghouli'yi Onyekuru'yu koy. Otur izle.

Maicon ilk yarı iyidi ama Terim geldikten sonra takımın oyun sistemi değiştiği için sırıtmaya başladı Maicon ile değil bence Serdar ve Denayer ikilisi ile olduk şampiyon.

Belhanda da ise sayesinde değil rağmen sampiyon olduk takımdaki en vasat isimdi kendisi sadece Anadolu takımlarına karşı Arenadaki maçlarda vardı ortada o da mãlum neye yeter.

Maicon ve belhanda kadro disi kalmali

Takimi satan ve irzina gecen oyunculara forma yok bu kadar basit

Geri
Üst Alt