STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Kazanacağımıza inanıyorum ancak olur da maçın sonlarına doğru yenik durumdaysak umarım Belhanda saçma bir kırmızı daha yer ve kadro yüzü göremez bir daha

Salih Dursun: "Galatasaray yorgun. İkinci yarıda oyundan düşeceklerini tahmin ediyorum. "

bafetimbi-gomis-in-gotu_1633645_m.jpg

ben anlamıyorum.atalay gol atıyo,asist yapıyo hemen kadroda.ali yavuz 2 maçtır takımla beraber stadda ama kadroda yok.bakıyosun maicona ragmen ahmet denen kazma kadroya alınmış.ahmet çalıgı çıkar,ali yavuzu al hocam.ahmet sivri bugun de 2 tane yazmıs.gökay güney de takımla beraber galiba,u21 kadrolarına alınmıyo o da.madem öyle,şu ahmet calıgı,belhandayı falan artık bırakalım ya

Sinan ve Belhanda oynuyorsa bir cacık olmaz o takımdan en fazla beraberlik bekliyorum

Haa umarım ben yanılırım ama sanmıyorum

Su maci alip fb - bsk macini osura osura izleyelim

o ********************* korkusu olan muhabirlerden biri sorsa keske hocam belhandada ısrarınızın sebebi nedir diye

donk yorgun olabilir,2.yarı girer.erzurum maçında 90 dakika oynadı donk.fernando porto maçında cok iyi oldugu için oynuyo.hoca görmek istiyo

ben anlamıyorum.atalay gol atıyo,asist yapıyo hemen kadroda.ali yavuz 2 maçtır takımla beraber stadda ama kadroda yok.bakıyosun maicona ragmen ahmet denen kazma kadroya alınmış.ahmet çalıgı çıkar,ali yavuzu al hocam.ahmet sivri bugun de 2 tane yazmıs.gökay güney de takımla beraber galiba,u21 kadrolarına alınmıyo o da.madem öyle,şu ahmet calıgı,belhandayı falan artık bırakalım ya
renkdash ali yavuz da ahmet sivri de cöp malesef
Terim oyuncudan anlar

Geri
Üst Alt