STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Belhanda bugun iyi, bosuna kimse bok atmasin.

Cikar rodriyi koy feghi.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Kanatlara laf etmeye gerek yok 10 numara denen bir şebek var o oynatacak. Snejder nasıl oynatıyordu Yasin'i filan

Penalti olabilir ama var kameralari cok yetersiz

Senelerce sutopu oynarken kaleye de cok gectim , celdigim 10 top varsa 5 i aut verilirdi ama mutlaka surtmus olurdu elime

O surtme asla yon degistirmez , parmak analizi ile anlasilabilir ancak , hatta bazen oyle bile anlasilmaz

Bunun eline surtup surtmedigini o oyuncudan baskasi bilemez

bu maçı kazanıp kazanmamamamizdan bağımsız olarak yönetimde kim konusuyorsa bir da bizim maçlarımızı yönetmemeli gerektiğini açıklamak zorunda.

Bu koduğumun varlı boyle kullanılmıyor. Kullanan varsa zaten beynine sıçayım diyip lisansı iptal edilmeli.

Kanatlar daha berbat...
Şu takımda şu halimle ben oynasam bunlardan kötü oynamam..Hiç risk almak yok..sürekli aynı al ver al geri ver ..Bunların aldığı paralar haram

Ama çok normal kalite olmayınca riskde olmaz.en tıkanılan yerde ortayada çıkan oyuncu olmaz..Bu kadro bu kadar oynar..

Bu kadarodan daha iyi oyun bekleyemezsin..boş alan olacakda oynayacaklar..yahu o zaman sıradan topçu getir onlardan boş alanda oynar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ozan ve serdar dışında oynayan yok zaten maaşları yüksek diye o bölgeyi söyledim ve çok kilit bölge orası ama işlemiyor...

FT ve yönetimin maç sonu istifa etmesi lazım.

Lan şu Garry nin biri kulagini ceksin artik.Sinir etti beni hiyar.3 mac oynadin die gotunmu kalkti lan senin artis.

Kesinlikle kosmadik yuruduk
Hizli cikacak bir dolu top oldu canimiz istemedi
Kanatlarin ne yaptigi belli degil, ne oynamalari gerektigini bilmiyorlar
mariano cok kotu ama yapayalniz kaliyor, kanat ortasahadan top isteyen kacan yok
Sinan da ayni, ne topun oldugu tarafa gidip top istiyor, ne dik kosu yapiyor, oldugu yerde dikiliyor sadece
Ortasaha top yapmiyor saklaniyor
Bence taktik diye birsey yok

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2. Yarı belhanda saplıcak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takımda hareketli bir 10 numaranın ne kadar önemli olduğunu herkes 5 dkda gördü. Leş herif belhanda 40 dk durdu 5dkda 2 verkaç yaptı takım pozisyona girdi. Acil bu herifi postalayıp talisca tarzı hücum yanı kuvvetli bi 10 no alınmalı. Bu herifle olmayacak artık çok net

Arap ve butun Brazilya tayfasi satilmasi lazim

o butceyle yeni takim kurup, iyi taktisyen gelmeli

Bu abdullah avci olur yabanci olur farketmez

Geri
Üst Alt