STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Kimse dikkat etmiyor da takım pozisyon vermedi bu maçta Akhisar maçındaki gibi harra hürre hücum yapmadık tehlikeli gelemediler, hücumda da kötü değildik ama son vuruşlarda oldukça etkisiz kaldık.
herkes takımda santrafor yok diyor ama bu takımda gole yakın herhangi bi adam da yok hepsinin son vuruşları şutları berbat. Allah fatih hocaya kolaylık versin

Donk ve eren çift forvet oynasa fena olmaz hava toplarına hakim olmamız gerek

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazilari bu oyunla deplasmanda isimiz zor demiste ne var olm oyunda 2.yarida hapsettik antalyayi sahasina.30 tane orta bilmem kac tane sut cektik.Tek eksik forvet idi.Bakin iddaa ediyorum su macta gomis olsa 3 tane atmistik en az.Forvet alamayan o ortalarda hodzam hodzam die gezinen herif yuzunden bu hallere dustuk.

Fernando niye bile bile sarı kart gördü.
Haftaya cezasını çekmek için mi?
Bana çok tuhaf geldi sarı kartı?!

Gscimbom Mobile

Yav o kadar deplasman maglubiyetinden sonra golcusu olmayan bir takimdan fark bekliyordunuz?Galibiyetin tadini cikarin.

Daha önce bunları bu sahada yendik mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda Garry'e 2 gollük pas çıkarttı keza Ndiaye ye güzel top çıkarttı iyi vursa gol olabilirdi. Keza 3-4 kez top kaybetti ve baya akıcı futbol oynadı. Ndiaye olağanüstü bir adam takımın net en iyisi her maçta. Fernando,Serdar ve Ozanı da çok beğendim forvetlerimiz çok kötüydü ona rağmen hocanın taktiği işe yarayıp kazandık çok şükür.

Nasıl oynadık?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazilari bu oyunla deplasmanda isimiz zor demiste ne var olm oyunda 2.yarida hapsettik antalyayi sahasina.30 tane orta bilmem kac tane sut cektik.Tek eksik forvet idi.Bakin iddaa ediyorum su macta gomis olsa 3 tane atmistik en az.Forvet alamayan o ortalarda hodzam hodzam die gezinen herif yuzunden bu hallere dustuk.
şu takımda emenike bile olsaydı şu maçta 3 tane atmıştı. santraforsuz takım mı olur ,yönetimin rezaleti

fenerliler diyorki forvetimiz olmadıgı icin biyerde kopacakmısız dayanamazlar diyor

bunu bende düsünüyorum aslında

hoca artik saçmalık noktasına erişti. Tamam hadi donk anladık, kardesim onu kazaniyoruz bunu yapacagiz bu sıctıgımin liginde 10 senedir aynı bok elinde forvet genç varken gidip maiconu forvete koymak 1990 kafası, amatorlügün danışkası.

Ayıp kardeşim gerekiyorsa bu macta puan kaybedeceksin o çocuğu gidip kazanacaksın. Terim sende korkacaksan kapatalim dükkanı gidelim

Kritik bir 3 puan. Çok iyi oldu bu.

Geri
Üst Alt