STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

k
u
d
u
r
u
n

fatih-terim_361451.jpg
Buna bi sigara yakılır

fenerliler diyorki forvetimiz olmadıgı icin biyerde kopacakmısız dayanamazlar diyor

bunu bende düsünüyorum aslında
9 maçımız kaldı... Ha bu 9 maç sonrasında devre arasında santrfor almazsak adam akıllı o vakit ligi izlemeye gerek yok. Mucize olur şampiyonluk bizim adımıza

1f399.png
?Ryan Donk: "Topa ilk dokunuşumda gol oldu. Daha önce Sinan'a da söylüyordum. Kanatlarımız iyi top taşıyorlar ve iyi orta yapıyorlar. Pozisyon öncesinde Mariano'nun kontrolünü gördüm ve düşünmeden ön direğe hareketlendim. Anlamlı bir gol oldu."

1f399.png
?Ryan Donk: "Çok güzel bir taktik hamlesiydi hocamızın yaptığı. Uzun toplarla geldiğimizde bütün hava toplarını onlar kazanıyordu."

1f399.png
?Ryan Donk: "Belki ileride fovet oynayabilirim, kim bilir."

Antalya otobüsü çekti, İmparator 2 uzunla yıktı otobüsü...

Santrforsuzluk hakikaten bugün tekrar ne kadar skandal durum olduğunu gösterdi...

Fatih Terim bu ülkenin Johny Sins'idir zira her sene milyonlarca kişiyi küskülüyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalyasporlu Nazım Sangare: “Galatasaray’ın son dakikalarda yaptığı hamlelere anlam veremedik.

;D

Bu gol ve galibiyet forumdaki terim düşmanlarına gelsin. 7 kez bizi şampiyon yapan hocamız bu irlandalılara sezon sonunda yine kalayı döşeyecek. Ben çok rahatım. Bu seneki şampiyonluk forvetsiz geleceği için TERİME ekstra olarak yazılacak, çekememeleri bu yüzden. Ne yaparsanız yapın fatih hocanın arkasındayız.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Antalyasporlu Nazım Sangare: “Galatasaray’ın son dakikalarda yaptığı hamlelere anlam veremedik.

;D
hoca herkesi sasirtdi, bende donku napacaksin adam yav dedim girdiginde ft utandirdi beni 2 dk sonra.

ya o degilde hocayi elestirebiliriz ama ft'den baska hoca gelmesini kimse istemiyor zaten heralde.
mesela bugun belhanda ile baslamasi anlamsiz?

evet arkadaşlar Faatii hozamın süprüzi var demiştik gördünüz gibi hoza Tonk ve Mayçon'u forvet oynatti biz bu yüzden forvet almaduk buradan da güzel bi 3 puan aldik mustafa başkanıma bu galibiyeti heduye edeyrum iyi akşamlar arkadaşlar al lav yu hozam

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hoca artik saçmalık noktasına erişti. Tamam hadi donk anladık, kardesim onu kazaniyoruz bunu yapacagiz bu sıctıgımin liginde 10 senedir aynı bok elinde forvet genç varken gidip maiconu forvete koymak 1990 kafası, amatorlügün danışkası.

Ayıp kardeşim gerekiyorsa bu macta puan kaybedeceksin o çocuğu gidip kazanacaksın. Terim sende korkacaksan kapatalim dükkanı gidelim

Sen ne saçmalıyorsun değişik?

Terim: "oraya birini koyduk o da donk diye kafayi vurdu"

Geri
Üst Alt