STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

dakika 90 genç alıcan da koyacan forvete gerekirse puan kaybdecen.kafaya bak hizaya çık

Penalti pozisyonunu mevcut goruntuler uzerinden konusmayin . Bizzat kendim cok kez yasadim havuzda

Ivmeli toplarin ele surtmelerini o kisi haric kimse bilemez , hele sutopundan ses cikardi futbol topu daha kaygan , ses de cikmaz

Kisaca o adami cevirip sormak disinda tek care alman ligindeki super slow motion kamera ile parmaklarin istemsiz hareketini gozlemlemek

Bizde o teknoloji henuz yok

Erman şimdi en az 30 cm fark var diyor eline.Gözleri 8 numara bozuk heralde.Orada bencede eline ufak bir sürtme varr.Dikkatli bakıldığında topun hafif yönü değişiyor gibi.

yonu pek degismiyor da topun SPINi degisiyor ahbab bu sebeple yaliyor dedim
penalti icin yeterli bir temas mi bilemem ama degdigi bana gore kesin

Fikstüre bak

f5 İbb
Konya 8jk

GS bursa
Sivas f5
Göztepe 8jk

Banko puan kaybı yaşayacaklar farkı iyice açmak lazım özellikle kargalarla

Yektanın pozizyonuda 100 de 100 penaltı.Şimdi dikkatli bir daha izledim.Kolunu net topa açıyor oynamak için.

1-0 olsun bizim olsun.

Şu kapalı savunmalari açmak için biraz daha uğraşmaliyiz.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Rodriguesin kici kalkmasa,onyekuruyu daha dogru kullansak ve onyekuru sahadayken belhanda ve sinan olmasa herşey daha iyi olacak.zaten zeminler iyi olsa deplasmanda oyun anlamında sorun yaşanmaz.ama hem forvet yok hem sinan dengesiz performans olarak hem de belhanda ve rodriguesin performansı diplerde olunca tatmin olmak zor oyun adına...feghouliyi de kullanmayınca gol gecikiyor ve bireysel hatalar bitiriyo takımı

O değil de tinerciler amma ağlamış muslera kırmızı kart diye.

Bu balik hafizalı haysiyet yoksunları Kaleci Utku'nun Antalyalı drole'ü tekme atarak indirdiğini, Pepe'nin Malatyaspor'a faulle gol attığı pozisyonu daha geçen hafta Lens'in bacak kırma hareketini çabuk unutmuşlar.

İkinci yarıyı izledim oyundan memnun oldum bu Galatasaray da 96-97 senesinin ışığını gördüm, koşan mücadele eden agresif ve çabalayan anlayışı beğendim birkaç takviyeyle daha iyi yerlere geliriz.

Deplasman krizi falan deniyor da

Bu sene beşiktaş 3 maçta sadece 1 kere kazandı ve yarın takılma ihtimali çok yüksek.

Fenerbahçe 4 deplasman 1 galibiyet..

Başakşehir 3 deplasman 1 galibiyet ve yarın da takılmaları yüksek ihtimal...

Biz 4 deplasman 2 galibiyet..

Tamam uçmuyoruz deplasmanlarda da diğerleriyle aramızda hiçbir fark yok.

Hatta geçen seneyi de sayarsak son 7 deplasman 5 galibiyet...

Bu sene beşiktaş 3 maçta sadece 1 kere kazandı ve yarın takılma ihtimali çok yüksek.

Geçen sezon bjk ile aynı puanı aldık dep maçlarında herkes fobi, gs maç alamıyor, gs bitmiş diyordu.

İşin kötüsü taraftar da bunlara uyuyor takımın havası da bozuluyor böyle stres oluyor oyuncular ister istemez.

2 galibiyet 2 beraberlik olsa iyi bir karne bile denebilir. Biz berabere kalmayı beceremiyoruz maalesef. Ya herru ya merru :D

2 galibiyet 2 beraberlik olsa iyi bir karne bile denebilir. Biz berabere kalmayı beceremiyoruz maalesef. Ya herru ya merru :D

Bence iyi bile lanet olası ts maçı vardı sonuçta arada kadıköy depten bile çok zorluyor bizi artık.

Screenshot_20181007-000435.webp

Geri
Üst Alt