- 8 Temmuz 2015
- 36.024
- 71.035
- 3.893
Kasımda bir daha var 13 günlük bi araoha adam mı öldürdük be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımda bir daha var 13 günlük bi araoha adam mı öldürdük be
Muslera | pek görev düsmedi
Mariano | gecen seneki marianodan eser yok, asisti haric iyi mac cikarmadi
Serdar | iyi oynadi
Ozan | serdar gibi hemen hemen hatasiz oynadi
Ömer | cok calisti ama kapasitesi beli
Fernando | mariano gibi gecen seneden beri hala düsüs var, eskiden oyunu o kururdu ama simdi fazla risk almiyor
Ndiaye | bence macin adami bütün tehlikeli geldigimiz ataklarin oyun ayaklarindan geldi
Belhanda | oyunu kurmak istiyor ama defansiv rakiplerie karsi cok zorlaniyor
Onyekuru | deplasmanlarda kendini gösteremiyor
Rodrigues | oda onyekuru gibi atak oyuncusu rakipler defansiv oynarsa pek etkili olmuyorlar
Sinan | mevkisinde degil önde kayboluyor
Fatih Terim | sapkadan tavsan cikarmak buna denir bravo hocam
bizim akhisar deplasmanında penaltımız mı verilmedi,ben hatırlayamadım.twitterda biri yazmısta.oha adam mı öldürdük be
bizim akhisar deplasmanında penaltımız mı verilmedi,ben hatırlayamadım.twitterda biri yazmısta.
evet ben de hatırlayamadım,bence de penaltı uydurmaydı biraz ama muslera cok gec kaldıhatırlamadım ama akhisarın penaltı uydurmaydı o maçta , manu tabanla girdi musleraya yetmedi penaltı aldı.
Çift stoper forvet ikilisi ileTakım gayet iyiydi 0-0'da doğru oynadık ve maçı 0-1 kazandık diğer tüm deplasmanlarda da benzer şekilde topa sahip olup rakibe top göstermemeliyiz bir şekilde skoru bulabiliyoruz

Bu hamleleri yaparken fatih hocaya hiçbir şüphe duymamıştım hatta doğru yaptığını hissettim o gol olmasa gene başka pozisyon da gol atabilirdik. Burada sistem de önemli mesela Linnes - Nagatomo olsa o pozisyon olmayacaktı ama Mariano - Ömer ofansif gücü yüksek oyuncularla sağdan soldan iyi ortalar kesebiliyoruz. Maçtan maça bu ikililer tercih edilmeli diye düşünüyorum.Çift stoper forvet ikilisi ile![]()
Çift stoper forvet ikilisi ile![]()

Eren'de olsa muhtemelen onu da görecektik 3 tane kule olacaktısağdan soldan ortalarla geliyorduk 2 tane kule soktuk oyuna daha ne tür hamle yapalım![]()