STSL 18/19 H:8 | Fenerbahçe 0-0 Başakşehir | MS | 7 Ekim

Ben de senle ayni dusunuyordum ama soylediniz dedigin tayfanin dedigi cikti

Hakkaten de o 3 puani fb den cikar basaksehire koy , kim sampiyon oluyordu o zaman ?

Ben de fb kazanmasin dedim o esnada cok iyi hatirliyorum ama kazandi ve basaksehir 3 puan gerimizde kaldi

Ona bakarsan ilk devrede de Başakşehir de Fener'i yendi.O 3 puanı al Fener'e koy kim şampiyon olurdu?

Fener alirsa üzülmem Cocu kalir
Puan kaybederlerse kesin gider Ersun gelir ve kenetlenirler, bu kötü olur

Ona bakarsan ilk devrede de Başakşehir de Fener'i yendi.O 3 puanı al Fener'e koy kim şampiyon olurdu?

Alinti yaptigim mesaj ikinci yaridaki basaksehir - fb macina iliskindi , birisi ilk devredeki macla alakali yazsaydi da bahsettigin maci yazardim

En iyisi iki macin da berabere bitip 2 ser puan almalari , biri ikisini de alirsa 6 yapiyor

Okey.

Kimi destekleyelim bu maçta.

Berabere bitme ihtimali düşük geliyor bana.

Aslında direk rakiplerimizin birbiriyle oynadıkları 6 maçın da berabere bitmesi çok iyi olur.Biri bir maçı öteki diğer maçı kazansa 3-3 alacaklar,berabere biterse ikisi de,2-2 almış olacaklar.1 puan kârda olacağız yani.Ama daha ligin çok başı,o yüzden çok da mühim değil ne olursa olsun.3 sonucun da bize faydası var bence bir şekilde.Önemli olan dün Antalya'yı yenmekti onu da zor da olsa başardık.

Tasaksehirliyiz beyler lami cimi yok

Aslında direk rakiplerimizin birbiriyle oynadıkları 6 maçın da berabere bitmesi çok iyi olur.Biri bir maçı öteki diğer maçı kazansa 3-3 alacaklar,berabere biterse ikisi de,2-2 almış olacaklar.1 puan kârda olacağız yani.Ama daha ligin çok başı,o yüzden çok da mühim değil ne olursa olsun.3 sonucun da bize faydası var bence bir şekilde.Önemli olan dün Antalya'yı yenmekti onu da zor da olsa başardık.

Başakşehir alsa bu maçı fb kesin koptu diyebilir miyiz?

Başakşehir alsa bu maçı fb kesin koptu diyebilir miyiz?

Kaybederlerse daha 8. haftada 17 puan kaybetmiş olacaklar.30 puan kredi verip 72 puanı minimum puan olarak baz alsak şampiyonluk yarışı için,sadece 13 puan kredileri kalmış olacak kalan 26 haftada.Yani kesin kopmuş olurlar bence.

Oh be dünya varmis bizim ilk oynayip kazandigimiz zaman maclari baska bir zevkle izliyor insan.

Bu maç berabere bitsin. Bjk konya maçında da konya yensin.

Toplamda 2+2+3 7 puan bunlardan 3 de biz kazandık. 10 puan avantajla kapatırız haftayı. Allah bereket versin
Fener yenilirse koku babanın gitme riski var. Zira puan farkı 11 olacak. Beraberlik alsın ki en azından kovulma ihtimali biraz azalsın

Geri
Üst Alt