- 1 Temmuz 2010
- 19.935
- 6.632
- 1.663
Cocu bize lazım
Fener galibiyetine hayır demem
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener galibiyetine hayır demem
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet ya. Her deplasman zulüm oldu . Umarım rahat bir galibiyet olur artık, bıktıkbiz Antalya'yi deplasmanda yenelim. Ne halt yiyorlarsa yesinler
Fener kaybetse bir dert kazansa başka bir dert. ??
Trnava bunları tırnaklarsa bu maç daha eğlenceli olacak.
Hak, Şener, Topal, Atıf ile ömürlük sözleşme istiyoruz ?
Kazansa ne tür dert?
Başakşehir geriye düşücek.
Cocu'ya kredi olucak.
Fb topçularına ve taraftarına yalandan inanç gelicek.
Her türlü güzel olur ms1.
Senden samimi bir ricam olabilir mi ? Ben de klavyem yuzunden tr karakterleri kullanamiyorum fakat
Dusucek degil dusecek
Olacak
Gelecek
Bu kelimelerde tek harf degistirerek turkceye saygi gosterebilirsin .
O zaman turkçeye değil Türkçe'ye.
Tabi ki değil "tabii ki". İnsanlara ders vermeye kalkacağına kendi önüne bak.Abi buyuk kucuk harf kullan , yahut noktalamalari atla sorun degil bunlar , hepimizde var
Tdk modunda degilim
Ama kelimelerin harflerini degistirmek baska bir sey . Neyse ben soyledim , degistirirsen degistirmezsen sen bilirsin tabi ki , bizden oneri
Puahahahahaha, aynı haltı yiyip üstüne üstlük hala açıklama yapmaya çalışması yok mu.O zaman turkçeye değil Türkçe'ye.
Abi buyuk kucuk harf kullan , yahut noktalamalari atla sorun degil bunlar , hepimizde var
Tdk modunda degilim
Ama kelimelerin harflerini degistirmek baska bir sey . Neyse ben soyledim , degistirirsen degistirmezsen sen bilirsin tabi ki , bizden oneri