STSL 18/19 H:8 | Fenerbahçe 0-0 Başakşehir | MS | 7 Ekim

Tüm renktaşlarımdan ropdöşambrlarını giyip viski yudumlayarak maçı takip etmelerini bekliyorum.

Fb yensin istiyodum ama ayar oldum başakşehir 5 tane atsın

Tüm renktaşlarımdan ropdöşambrlarını giyip viski yudumlayarak maçı takip etmelerini bekliyorum.

tarifemiz böyle olucak fb'ye

esh9770_8.jpg

Beraberlikte bile cocu gidebilir. O yüzden kazansın zaten deplasmanda yine kaybedecek akbilsporlada biraz arayı açalım

Fener'den bu sene cacık olmaz, bu yüzden kazanmalarını istiyorum. Başakşehir'in dört puan önünde olmayı tercih ederim.

Başakşehir bu sene tek kulvarda gidiyor ne yapacakları belli olmaz o yüzden kaybetsinler şimdiden puan farkını açmaya başlayalım

Galatasaray'ın şampiyonluğu için saldır Fenerbahçem...

Dün berabere bitsin istiyordum ama bu fenerden hakikaten bir halt olmaz. Hem cocu kalır hem de her deplasman kaybederler. Başakşehir'le bir an önce puan farkını açalım.

Bu maç berabere bitmez malesef

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerliler niye bu kadar enseyi kararttıki.Ben her şekilde güveniyorum fenere.Bu maçı alıp lig sonunda kümede kalacaktır.:asd:

Bu maçta stratejik düşünmeye gerek yok, daha ligin başındayız o yüzden Fener'e gelen geçen vuruyorken bunlar da vursun makaramıza bakalım diyorum ben şu an tam ortaya alınmış Emrah modundalar kucaktan kucağa xadasdas

Bu maçı alsınlar haftaya sivas deplasmanı nda beraberlik alsınlar sonra evlerinde Ankargücünü yenip bize gelsinler kapanışlarını o gece çok güzel yapacağız biz

Geri
Üst Alt