STSL 18/19 H:8 | Konyaspor 2-2 Beşiktaş | MS | 7 Ekim

Pis rizaya ragmen iyi bir skor

Şaka gibi şu maçtan puan çıkardılar yav. Rezil herifler, dün bizim maça laf eden iki takımı da gördük insanda azıcık utanma olur.

Muthis bir hafta sonu be. Milli mac arasinda herşey guzel oldu. Mal yönetim bir forvet alsa ligi bitirirdik büyük oranda.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konya'nın rahat rahat kazanacağı maçtı çok yazık oldu Bjk'nin aldığı 1 puana ama az daha 3 alıyorlardı son dakikada 2'sini yediler bu açıdan da zararın neresinden dönülse kârdır.

Şaka gibi şu maçtan puan çıkardılar yav. Rezil herifler, dün bizim maça laf eden iki takımı da gördük insanda azıcık utanma olur.

Konya 1 puanı rıza'ya rağmen almıştır.

Rıza 2 oyuncuyu aynı anda değiştirerek maçı vermek için gerekli hamleyi yaptı.
Planı da tuttu aslında 2 golde oyuncu değişikliğinin arkasından geldi ama hesaba katmadığı şey oyuncuların reaksiyon vermesi oldu.
Rıza gibilee hocalık yaptığı sürece futbolumuz bir gram ileri gidemez.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Yatabara mı nedir. Puanı hediye etti Tinercilere

Buna sukur , cidden 10 kisi ile rakip penalti kacirip 3 puan alsalardi asiri uzulurdum

Bu sezon sonunda geriye bakildiginda bu hafta unutulmayacak

3 macta da cok ilginc seyler oldu

Hatta abartmiyorum ayni haftada bu kadar ilgincligin oldugu bir surec hatirlamiyorum

Donk maicon forvet hatti ve 88 de gelen gol

Fb basaksehir 0-0 ve devre disi kalan video hakem

Kirmizi kart ve 2 penalti kullanan konya evinde yenilecekken uzatmada attigi golle bjk ye 2 puan kaybettirmesi

Kisaca

Hurtaaaadooo diyelim olsun bitsin

Geri
Üst Alt