STSL 18/19 H:8 | Konyaspor 2-2 Beşiktaş | MS | 7 Ekim

Adamlar şut bile çekemiyor yahu şut pozisyon bulamıyorlar, Neyin derdindesin sen?

Rakip filan umrumda değil kimseyle kiyaslamiyorum ama kendi defolarimizi polyanna gibi konusmamakta yanlış yoksa rakiplerin ne bok olduğu zaten ortada ama sanki kendi oyunumuz çok iyimis gibi hoca dahil bazı taraftarlar görmezden gelip övünce bende işte ozaman biraz gerçekleri yuzlerine vurmak için gerçekleri söylüyorum ama kendi fikrim kimseyi de baglamiyor herkesin fikride farklı olabilir

konyalılar gereksiz sert oynuyorlar. böyle giderse 11 kısı kalmaları zor

Taliscanin yanında babelide gonderselerdi bunlar hepten hapı yutmuslardi

ceza sahasında neden öyle salakca paslasmalı aksıyon yasadı konya

Hislerim Beşiktaşın maçı 1-3 kazanacağını söylüyor.

bir adam kafasını neden kırmızıya boyatırki lan

Talisca gitti bjk bitti. Tek başına takimdi adam.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk yarı bitti

konyaspor : 1

şerefli 4.ler: 0

Konyaspor çok kötü bir takım. Başlarında da Rıza olunca insan acaba diyor.

Quaresma iki kere ikinci sarı kartı göreceği faulü yaptı. Hakemin bir tarafları yemedi ikinci sarıyı çıkarmaya. Sorsan galatasaray kollanıyor şeref yoksunları. Trabzon'da Fırat Aydınus 9 kişi bırakmaya bahane arıyor diye bizim futbolcular pres bile yapamadı.

Rakip filan umrumda değil kimseyle kiyaslamiyorum ama kendi defolarimizi polyanna gibi konusmamakta yanlış yoksa rakiplerin ne bok olduğu zaten ortada ama sanki kendi oyunumuz çok iyimis gibi hoca dahil bazı taraftarlar görmezden gelip övünce bende işte ozaman biraz gerçekleri yuzlerine vurmak için gerçekleri söylüyorum ama kendi fikrim kimseyi de baglamiyor herkesin fikride farklı olabilir

Bizim takımda son vuruşlar son maçlarda kötü, kapalı savunmaları açmakta zorlanıyoruz bunu hepimiz biliyoruz ve söylüyoruz zaten.

Kimse üstünü kapatmıyor burası Antu değil.

Neyse iyi günler.

Geri
Üst Alt