STSL 18/19 H:8 | Konyaspor 2-2 Beşiktaş | MS | 7 Ekim

Beyler konu dışı olacak ama az önce youtube'u açtım 5 sene önceki tasarım çıktı karşıma, ben bir şey ayarlamadım, herkeste mi böyle?

Rıza yine numarasını yapar.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Kuponu iyi ki cashout yapmisim.

Ama hala berabere bitme ihtimali var, berabere biterse cok pis söverim.

Bu Q7 cingenesi 2sene önce Bursa maçında hatırlayın rakibi olduruyordu sırtına tekme atmıştı ardından bilegine tabanla girmisti Bülent Yıldırım rica minnet sarı vermişti

Q7'nin üstüne oynarlarsa çok sürmez kırmızıyı yer.Volkan'ın kırmızı görmemesi ayrı kepazelik.

Noldu göt laleleri?

Serefsiz Besiktas'in serefsiz emeklileri

fofana girerse fanfinifonfon yapar tinercilere.
Fanfinifonfon: Swahilice eğlencesi demek.

Fofana ve Traore girmeli.

Böyle 2 topçunun yedek olması bile skandal yahu.

Koskoca bir dünya kupası izledik, tartışılan VAR pozisyonu 1-2 tanedir. Şurada 8 haftadır lig oynanıyor kaç tane tartışmalı karar oldu sayamadım. Beceremiyorlar mı, eyyam mı yapıyorlar gerçekten çözemiyorum. Bir ülkenin her şeyi mi rezalet olur? Bir tane güvenilecek kurum olmaz mı bir ülkede?

O değilde şu Beşiktaşlı twitter fenomenlerinin twitlerine bakıyorum, hiç utanma yok lan bunlarda. Ofsayt olmadığını bile bile algı yapıyorlar, hakem makem diyorlar q7 atılsa 9 kişi kalacaklar, tek laf yok yemin ederim, takım tutuyorum diye şerefinden vazgeçenleri anlayamıyorum. Altına ss atıyorlar adam hala devam ediyor ofsayt deme yalanına.

Adamlar bide ortalikta geziyor, en iyi takim bizde diye :D

Fikooo transfer yapsin forumun bjk sempatizanlari nereedee

Adamlar bide ortalikta geziyor, en iyi takim bizde diye :D

Fikooo transfer yapsin forumun bjk sempatizanlari nereedee

Geri
Üst Alt