STSL 18/19 H:9 | Göztepe 2-0 Beşiktaş | MS | 21 Ekim

Sizin dediğiniz gibi olsa ligdeki hocaların yarısı Beşiktaşlı zaten hepsi kolayca verirdi maçları.

Rıza bile puan aldı Bayram mı verecek maçı

Sıkıntı şuki Göztepe büyük takımlara karşı bayağı sıçıyor, geçen yıl tek Fener'den puan alabilmişlerdi.
Ewt fenerdende kim puan alamiyo zaten

ama besiktasda gulpembe degil so beraberlikde olabilir demi abi

Bu bayram.bektas tamerden iyi hocamız kötumu anlamadım Göztepe puan alabilir yeterki yine panik oynamasin

2 serefsiz camia

10 kirmizi kart ve puan silme ile tamamlanan bir karsilasma olmasini diliyorum

Beşiktaşlılar bayağı ağladı. Hakemlerden Beşiktaş lehine büyük bir kıyak bekliyorum bu maç.

Bu bayram.bektas tamerden iyi hocamız kötumu anlamadım Göztepe puan alabilir yeterki yine panik oynamasin
Tamer kontra atak oynatıyordu Bayram Bektaş'da yerleşik hücum oynatmayı sever kolay kolay defansı boşaltmaz sağlam oynamayı sever. Beşiktaş'a karşı da böyle oynayacaklardır öncelikli olarak topa sahip olmak isteyeceklerdir ilerideki 3 oyuncusuyla(Yasin, Halil, Castro) ile gol arayacaklardır. Bu maç onların Konya maçından da zor geçecektir.

ligin en iyi yerli oyuncusu sahne alır 2-0

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ligde Beşiktaş'a karşı en ters gelecek oyun anlayışı Göztepe'de var çünkü Bayram Bektaş'la beraber kontra atak futbolu değil pas futbolu oynayarak sabırla top çevirip rakibe topu vermemeye çalışıyorlar Beşiktaş'ın da yaşlı takım olduğunu düşünürsek 90 dk topu kapmak için uğraşacaklarını pek sanmıyorum çünkü fiziksel güç olarak dayanamazlar. Kanatlarında da Yasin ve Halil gibi 2 tane hızlı ve skorer adam var tek eksikleri forvette ama oynadıkları sistemden dolayı çok fazla etkilenmiyorlar. Normal şartlarda Beşiktaş'ın Konya maçına oranla çok daha zor geçecek olan maçtır muhtemelen de 2 veya 3 puan bırakacaklardır. Ljacic ve Vida'nın olmayacağını düşünürsek Adriano'nun da ciddi bir eksik olacağı kesin çünkü Gassama ve Halil o tarafı Caner'e karşı otobana çevirebilir Babel'in de geri dönüşleri sıkıntı olunca maçın kilidini çözecek aksiyon kanadı Göztepe'nin sağ taraf olacaktır.

Adriano sakatlanmisti.Llajic de gitmis.Gitgide ozlerine donuyorlar

Geri
Üst Alt