Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.981
- 26.206
- 2.598
hakem bu macı yakacak görürsünüz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahat sadece Gomis 4 tane kaçırdı. Rodrigues'de 1 daha da vardır zorlarsak.
Umarım kargaları yakar, ağlamalarını izlemek zevkli oluyor twitterda. #namoğlugohome diye hashtag açıp sabaha kadar ağlasın yavuşaklarhakem bu macı yakacak görürsünüz
Felaket tellalı, nerde negatiflik var bulup çıkarıyorsun.Selçuk Rize maçında kaçırmıştı.Bulduk bak onu da.![]()
Bi Ankaraspor deplasmanı hatırlıyorum, ligin ilk maçı. 2 tane penaltı kaçırmıştık.Yarısını kaçırmışızdır bunun.
Umarım kargaları yakar, ağlamalarını izlemek zevkli oluyor twitterda. #namoğlugohome diye hashtag açıp sabaha kadar ağlasın yavuşaklar
Bi Ankaraspor deplasmanı hatırlıyorum, ligin ilk maçı. 2 tane penaltı kaçırmıştık.
maçı yeni açtım sayılır, şimdilik bir şey yokNeyini yakıcak yahu sabahtandır koruyor.
Hakan Şükür'ün İnönü'de penaltı kaçırdığı, 0-0 biten maç da o sene miydi2006-2007'nin ilk maçıydı.O maçla aslında o sezonun öyle geçeceği belliydi.
Hakan Şükür'ün İnönü'de penaltı kaçırdığı, 0-0 biten maç da o sene miydi
Daha eskiydi doğru. Hala aklımda anasını satayım, çok üzülmüştümDeğildi,onu tam hatırlamıyorum da 2003-2004 ya da 2004-2005 olması lazım.
ilk yarı bitti
göztepe 2.yarı min 2 tane yer bir mucize olmazsa